İki Kişiye Karşı Aşk Sevgi Hissedilmezmi?
-
Kim demiş 1 kalpte 2 aşk Olmaz. Vallahide Billahide var hissediyorum 2sinide çok seviyorum napıcagımıda bilmiyorum. şimdi ben hangisini aldatıyorum .? :( ikisi içinde deli olup 2siylede çıkıyorum biliyorum bi yerde patlıycak ama yazık olucak birine
-
Bu tip durumlarda aşk aradan çekilir, kalbinin sesini dinlersin.
Birini gerçekten seviyorsan, diğerini düşünmessin bile.
-
aşk olduğunu sandığın şeyler aslında farklı duygular olabilir
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------aşk olduğunu sandığın şeyler aslında farklı duygular olabilir
-----------------------------
bende biraz öyle düşünüyorum ama sonuçta ortada yanlış bişey var sanırım düzeltmem gereken -
İkisinide karşına al durumu anlat saten sorun kendiliğinden çösülecektir..!
-
Birine yazık olucak demişsin ya.. Bence en çok sana yazık olur.. 2 kişiye birden aşık olunmaz, sendeki aşk dediğin o şeyin adı duygu karmaşasıdır. Sen onlardan birini çok seviyorsun ama diğerinden de vazgecemiyorsun. Biri gerçek aşkın diğeri ise sadece hoşlantı.. Kalbinin sesini dinle ve doğru adım at.. En kısa sürede birisi ile yollarını ayır.. Sana da yakışan bu olucaktır.
-
under_king bunu yazdı:
-----------------------------İkisinide karşına al durumu anlat saten sorun kendiliğinden çösülecektir..!
-----------------------------:))
-
UmutxTR bunu yazdı:
-----------------------------under_king bunu yazdı:
-----------------------------İkisinide karşına al durumu anlat saten sorun kendiliğinden çösülecektir..!
-----------------------------:))
-----------------------------Yanlışmıyım :)
-
UmutxTR bunu yazdı:
-----------------------------Birine yazık olucak demişsin ya.. Bence en çok sana yazık olur.. 2 kişiye birden aşık olunmaz, sendeki aşk dediğin o şeyin adı duygu karmaşasıdır. Sen onlardan birini çok seviyorsun ama diğerinden de vazgecemiyorsun. Biri gerçek aşkın diğeri ise sadece hoşlantı.. Kalbinin sesini dinle ve doğru adım at.. En kısa sürede birisi ile yollarını ayır.. Sana da yakışan bu olucaktır.
-----------------------------
Haklısın teşekkür ederim -
ask farklı bısıdır yaa kalbın durur nefes alamazsın...kalbın cogu zaman bı tanesıne dayanamazken onu tasıyamazken 2 tanesını kaldıramaz...o yuzden sendekı ask fln degıldır...
belkı ıkısınde de vazgecemedıgın seyler vardır.bırının saclarını severken oburunun gulusunden vazgecemıo olabılırsın...ama sana da onlara da yazık olur...
-
olur kardeşim olur
sen devam et dalgana bak seviyomuşsun ikisinide aynen devam :D