İki Laptop Paylaşım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

elimde vga kablo var beyler. normalde lcd ekran ile paylaşabiliyorum ama diğer laptop ile paylaşımda ekranı göremiyorum.

yani Sony laptop ile dell laptop arasında vga ile erişim kurmak ve sony masaüstüsünü dell de görmek istiyorum.

normalde 21 inçlik lcd bağladığımda direk gösteriyo ama dell de göremiyorum bağlandı bağlanmadı hatası veriyor

nasıl yapabilirim kısayol tuşu felan nasıl oluyor .:?

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

laptoptaki vga portu vga çıkışı hocam girişi değil

özel bir donanım olmadan söylediğin şeyi yapamazsın

black implies white, self implies other, life implies death.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

anladım hocam lcd bağladığımda gösteriyorda bu konuda biraz bilgisizim anlaşılan :S

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam VGA girişi üzerinden veri girişi yapamazsınız, yalnızca görüntü için veri çıkışı yapabilirsiniz. TV'de bağlantı yapabiliyor olmanızın sebebi TV'nin/LCD ekranının veri göndermesi değil bilgisayarın VGA portundan gelen görüntü verisini TV'nizin/LCD ekranınızın almasından kaynaklanıyor.

İki bilgisayar arası erişim yapmak istiyorsanız işletim sisteminiz destekliyorsa kablosuz ağ kurarak, eğer desteklemiyorsa da ethernet kablosu kullanarak iki bilgisayarın birbirini ağ üzerinden görmesini sağlayabilirsiniz. Yalnız buradaki koşul iki bilgisayarın da ağ bulma özelliği açık olmalı.

Eğer iki bilgisayarı da ortak bir modeme bağlarsanız daha rahat olur, çünkü modemsiz bağladığınızda ağ ayarları yapmanız gerekebilir. Ağ konusunda bilginiz yoksa adamı yıpratabilir hocam :)

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
Toplam Hit: 915 Toplam Mesaj: 5
laptop ekran paylaşım