İki Satır Melankoli..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

İşte yine karanlık bir gece. Yıldızlar pırıl pırıl. Pürüssüz bir gökyüzü.. Ve ben bu tablonun bir parçası.Yine birşeyler karalama umuduyla yaktım mumlarımı.Yok, olmuyor. Aklım gene eskilerde. Silip atamadım ya yazıklar olsun bana..

Gören 'sen hala eskilerde misin be kardeş' diyor ya. Haklılar da, ben hala eskilerdeyim. Geleceğim olarak yaşıyorum geçmişi. Olmuyor be kardeş, ben silemiyorum bir kalemde. Alışmamışım..

Bak, dinle şu sessizliği. İşte bu sessizlik ağrıtıyor başımı. Evet evet, sessizlik başımı ağrıtıyor. Oysa ben alışmışım O'nun tatlı sesine, şeker gülüşüne. Ne zaman bir kahkaha duysam aha şu sol yanım acıyor be kardeş. O'nu arıyor gözlerim..

Yok be kardeş, yaz yaz nereye kadar. İnan kalemim de bıktı usandı bu durumdan. Geçen ne dedi biliyor musun ''bak bu sefer ağlatma beni. Ne biçim adamsın, gülmez mi hiç yüzün?'' Gülmez ya. Eski eskide kalalı gülmeyi unuttum ben. İki gözüm iki çeşme..

Bak ne dicem: Hani sen şimdi okuyosun ya bunları, anlarsın biraz. Bende mi terslik be kardeş? Hayır, melankolik falanım ama n'apayım sen söle. Vefakar olduk suçlandık.. Yardım et be kardeş.. Ya da olmadı, bir tokat da sen patlat, unut gitsin.. Unut beni, tıpkı diğerleri gibi..

Şu kuşlar diyorun. Kıskanıyor insan, özgürlüklerini.. Nereye istese konuyor garibanım. Bense çakılıp kalmışım buralara. Gerçi kanatlarım olsa da uçmam ya. O'nu korurum, ölümüne.. Biliyorum çok bencilim. Sen olsan bağışlardın bile kanatlarını ona. Yok be kardeş, inan o yorulmasın diye. Uçacaksa ben uçurayım onu, yorulmasın bi'tanesi..

Kardeş! Simidin yarısı duruyor onsuz. Yarısı da boğazımda düğümlenmiş.. İnan bir bilet bende, diğeri elimde. Bekliyorum hala, ola ki döner diye..

Ah be kardeş.. Sen üşümezsin de şimdi. Alışkın adamsın, öyle basit şeyler titretemez seni bilirim. Ya ben.. Paltomu paylaşacak kimsem kalmadı be kardeş. İnan o kalın paltonun içinde titret durur bedenim. O'nun sokulacak sıcacık kucağı varken.. Öyle ya: O soğuk günlerde sarılırdık sıkı sıkı birbirimize. Ben O'nu ısıtmaya çalışırdım O da beni. Bir da bakardık ki terlemişiz. Dikerdik gözlerimizi birbirimize. Sonra birden gülüverirdik. Yaslardım başımız omzuna, kapardım gözlerimi.. İnan herşeye değerdi o be kardeş.. İnan..

Bak yine ağrıttım başını. Yazamadım doğru dürüst. Biliyorum, sen güldün hatta bana. Dalga geçtin benimle. Olsun be kardeş, inan tek dert ortağım sensin, eski eskide kalalı..

Bunlar da bendekiler işte be kardeş. Ara sıra yaparım böyle delilik, alırm kalemimi, saçmalarım gördüğün gibi. Bakma sen; iki satır melankoli işte..

12,08,09

We can be more, we can be much more.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

yazı guzelmıs hacı :)

12,08,09   =  12 / 08 / 2009 demekmı :)

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli