folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İki Tane Bluetooth Kulaklık Aynı Anda Nasıl Çalışır

İki Tane Bluetooth Kulaklık Aynı Anda Nasıl Çalışır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ACY
    ACY's avatar
    Erkek

Arkadaşlar hepinizin bayramını kutlarım , 

Eger bilen var ise teknik bir konuda yardım alacaktım , bu yüzden görülebilsin diye konuyu genelde açtım , umarım bir sakınca teşkil etmez. 

Özel mesajda bir kaç arkadaşa da ilettiğim gibi biz maddi olanağımız olmadığından hayvanları kestirip yaratıcıya kurban edemedik ve ilginç olan komşumuzun mahalle muhtarına gidip kesilmiş etleri alırken bizim içinde almiş olmasıydı . kapımız çalındı ve güler yüzlü komşumuz tarafından bize et verildi bizde dün o etler ile pilavlı et yaptık komşuların bu jestleri bizi öyle mutlu etti ki anlatamam . Umarım sizlerinde bayramı mutlu geçiyordur .

Bayramını kutladığım müritlerden bayramımı kutlayan da oldu , küfür edip annemin hayat kadını olduğunu yazanda. Bir insanın annesine buradaki üyeler tarafından böyle yakiştırmalar yapılmasını ben onlara hiç yakıştıramadım. Herkes bir gün büyür ve büyüdükçe konuşmasıda değişir , bu yüzden öyle küfürlü mesajlar gönderen kardeşleri kınamıyorum , olgunlaşmak uzun süren bir sürectir.

Geçen yıl spotçudan sıfır digitsu televizyon aldım ama üzerinde geldiği halde netflix çalışmıyor , meğersem digitsu için güncellemesi yokmuş ve nexflix digitsularda çalışmazmış.bu tv de bluetooh özelliği de yok , simdi ne yapmak istediğimi anlatayım 

Bir tane TV Box alsam hdmı ile tv ye bağlasam onunla netflix izlerim buna eminim ama benim yardımınızı rica ettiğim konu şu : 

Ben ve eşim geceleri geç saatte tv izliyoruz , karanlıkta korku filmi izlemek daha bir korkutucu oluyor.amacımız ikimizin gece o sessizlıkte komşuları tv sesi ile rahatsız etmeden kurt adamın ormanda insanları kovalamasını izlemek ve duymak. Onda da bende de bluetooth kulaklık var ama iki kulaklığın tv sesini tv den aynı anda almak için ne yapılabilinir bulamadım , iki bluetooth ile bağlanıp aynı anda tv izleyebilecegimiz tv box cihazı varmı yada sadece hdmı veya vga ses çıkışına bir şey bağlayıp iki bluetooth a aynı anda ses verebilirmiyim ? 

Bana bu konuda yardımcı olup bilginizi paylaşırsanız sevinirim iyi bayramlar 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

cümle sonlarına . koymaya başlamışsın.

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

Kablolu desen kolayda hocam bt hic denemedim bende merak ettim

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

Konu cok mistik ama soru guzelmis bende merak ettim mi box icin mumkun mu acaba boyle bi yontem ?

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

simdik benim guzel kardesim soylesine bir durum soz konusu......... bluetooth baglantilar 1e1 yapilir yani temelde bu var. o yuzden direk 2 kulaklik televizyona baglanamiyoreee.

ama ve lakin televizyonu bir bluetooth transmmitter gibin biseye baglayip, 2 kullakligida o transmittere baglayabilirsin mumkundur yani bu sekil seyler.

ahanda bu ve bunun gibin aletlerle

https://www.amazon.ie/Bluetooth-Transmitter-Compatible-Headphones-Connection/dp/B0DQ4R28ZK/

https://www.amazon.ie/Bluetooth-Transmitter-Receiver-Wireless-Headphones/dp/B0DP3WXJV3

anca gidersin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeTr
    DeTr's avatar
    Erkek
    garga bunu yazdı

simdik benim guzel kardesim soylesine bir durum soz konusu......... bluetooth baglantilar 1e1 yapilir yani temelde bu var. o yuzden direk 2 kulaklik televizyona baglanamiyoreee.

ama ve lakin televizyonu bir bluetooth transmmitter gibin biseye baglayip, 2 kullakligida o transmittere baglayabilirsin mumkundur yani bu sekil seyler.

https://www.amazon.ie/Bluetooth-Transmitter-Compatible-Headphones-Connection/dp/B0DQ4R28ZK/

https://www.amazon.ie/Bluetooth-Transmitter-Receiver-Wireless-Headphones/dp/B0DP3WXJV3

Üstat 1/1 demişsinde bu intercomlarda bluetooht ile bağlantı yapıyor 2 kisi bağlantılı kulaklılar var motorcular için onlar başkamı ? 

Kelimeler Kanatır !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek
    DeTr bunu yazdı
    garga bunu yazdı

Üstat 1/1 demişsinde bu intercomlarda bluetooht ile bağlantı yapıyor 2 kisi bağlantılı kulaklılar var motorcular için onlar başkamı ? 

Eşleştirme yapılabiliyor sanırım 5 ya da 7idi toplamda aynı anda eşleştirme yapabileceğin alet sayısı. Ama data transferi aynı anda 1/1 yapmak zorunda. Teknik olarak aynı anda 2 alete veri transferi mümkün değil.

Ama bu bayağı eski ve çok popüler bir sorun, o yüzden zilyon tane çözüm üretilmiştir... Motorcularin intercomlarin aletlerine gömülü transmitter olabilir, mümkündür.

anca gidersin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

Aslına bakarsan TVlerde bile ya da TV boxlarda transmitter gömülü olabilir bakman lazım. Hiç düşünmemiştim bunu.

anca gidersin...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackstone_tr
    blackstone_tr's avatar
    Erkek
    DeTr bunu yazdı
    garga bunu yazdı

motorda aynı 2 intercom tek cihaz gibi görünüyor sanırım 

bende aynı telefondan X marka bluetooth + Y marka bluetooth kulaklığa bağlanıp motorla yolda giderken aynı müziği dinlemek istedik başaramadık 

1 telefon  2 aynı marka kulaklık içinde aradım bulamadım 

çinli kardeşler bunu düşünmemiş olamaz  

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

Kulaklığın ve elindeki cihazın hangi Bluetooth teknolojisini kullandığına göre değişir hocam bu sorunun cevabı. 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

konferans için kullanılan multicast bluetooth vericiler var ama çok ucuz olacağını sanmıyorum.

yunusozturk.com
Toplam Hit: 342 Toplam Mesaj: 11
tv bluetooth