İki Tane Youtube Projesi
-
Merhaba Ahâli,
Hemen konuya geçeyim.
Şimdi elimde özgün bir kaynak var, özgün diyorum bu salt bilgiye nette ulaşılabilecek farklı kaynaklar görmedim.
600 Sayfalık, bölümler halinde bir bilgi hazinesi tarzı bir şey.
Bunlar bölüm bölüm hep ayrı konularda kısa ve detaylı bilgiler yani sağlam bir vecize toplayıp aktarmışlar.
Benim proje olarak gördüğüm kısmı, bu içerikte resimler de mevcut.
Şimdi ben bu bilgi dökümanlarını aynı kendine has özgü biçimi ile 3 boyutlandırsam ve seslendirip anlatsam bunlarıda youtube'a koysam nasıl bir proje olur sizce?
Yani örnek sayfa da kısaca kütle çekiminden bahsediyor ve işte kuramları vs yazıyor detaylı kısa bir bilgi içinde buna mutabık resimleri koysam, o sayfayı sesli anlatsam o bölüm kısaca bitse.
550 nin üstünde salt bilgi mevcut.
Yani 550 Maddelik bir bilgi akışı, resimleri ve seslendirmesi ile birlikte. (yazı okumakla insanlar uğraşmasın diye)
İkinci Proje
Elimde kendime ait olan gazeteden aldığım English for everybody var, bu şu an dvd formatında. Yani bildiğiniz gibi seçim yapıp dvd içinde 2. üniteye falan geçebiliyorsunuz.
Ama gerçekten çok çok kaliteli bir set.
Burada bunu bu şekilde hayata geçirip insanlara sunayım dedim.
Bu iki proje bir birinden ayrıdır arkadaşlar onu uyandırayım, bağlantılı değiller kesinlikle.
1. Projenin Görseli

2. Projenin Görseli
-
telif hakkı sıkıntısı olmayacaksa neden olmasın.
ilk projeni daha çok beğendim. daha özgün yap izlerim.
-
Youtube adsense olayından sonra sitede çok çöp video türedi. İnşallah bir çözüm bulurlar.
-
1234567B bunu yazdı
Youtube adsense olayından sonra sitede çok çöp video türedi. İnşallah bir çözüm bulurlar.
Youtube'da mı?
-
Zeytun-i bunu yazdı1234567B bunu yazdı
Youtube'da mı?
Aynen :D 2004'lerin e-posta grupları gibi adamlar slayt yapıp atmış. Misal;
https://www.youtube.com/watch?v=h3lKOFB5vv4
-
hocam birinciden pek iş çıkmaz gibi :) bir sürü öyle video var zaten birde kütle çekim gibi şeyler yani temel bilimlerle alakalı şeyler hala daha kitapta...
akmarky tarafından 07/Eyl/14 20:55 tarihinde düzenlenmiştir -
1234567B bunu yazdıZeytun-i bunu yazdı1234567B bunu yazdı
Youtube'da mı?
Aynen :D 2004'lerin e-posta grupları gibi adamlar slayt yapıp atmış. Misal;
https://www.youtube.com/watch?v=h3lKOFB5vv4
Hocam, bu projeleri yapabilirsem BİÎZNİLLAH, senin kalemden dalga çıkartma projesine de bir el atarız. :)
-
Youtube'çular, hiç bakmadı :D
-
Hocam güzel olur ama hitap ettiğin kitle kısıtlı olur. Dolayısıyla işini ne kadar da iyi yapsan belli bir kitlenin dışına çıkmak biraz zor. İzlenim ve geliri de düşük olur haliyle.
-
BeyinAdam bunu yazdı
Hocam güzel olur ama hitap ettiğin kitle kısıtlı olur. Dolayısıyla işini ne kadar da iyi yapsan belli bir kitlenin dışına çıkmak biraz zor. İzlenim ve geliri de düşük olur haliyle.
Ben hepsini tek tek ve ayrı ayrı kısa kısa anlatacağım için bu tarz düşünmedim.
Gene kitle bir bok öğrenmek isteyen tarz olur ama konu çok olduğu için, belirli bir kitle olmaz diye düşünüyorum.
Uzay macerasından mayfa hayatına, ağaç aşılamasından, hayvanlara yüzlerce konu var.