İki Yıllık Bir Site Ne Kazandırır(Yatırım Hk.)?
-
Merhaba arkadaşlar vücut geliştirme konseptli bir site açmayı düşünüyorum. Elimde kaliteli jenerik bir domain var ve 2 yıl boyunca günde 5 içerik girmeyi düşünüyorum. Bu şartlarda aylık ne kadar kazanabilirim? Yatırım yapmak için mantıklı bir yol mu?
-
sadece vücut geliştirme değilde bütün spor dalları üzerinde yaparsan sevinirim.
ek ingilizce seçeneğide koyarsan yabancılar daha çok sporun değerini kavramışlar.
Bizde göbek eriyinceye kadar yapılıp bir sonraki göbeğe kadar ara verilir.
spor fitken bile yapılması gerekir sağlık için
ayrı bir kültür olarak bakmak lazım.
para kazanırmısın bilmem ama özgün birşey çekersen neden olmasın.
-
futurist bunu yazdı
sadece vücut geliştirme değilde bütün spor dalları üzerinde yaparsan sevinirim.
ek ingilizce seçeneğide koyarsan yabancılar daha çok sporun değerini kavramışlar.
Bizde göbek eriyinceye kadar yapılıp bir sonraki göbeğe kadar ara verilir.
spor fitken bile yapılması gerekir sağlık için
ayrı bir kültür olarak bakmak lazım.
para kazanırmısın bilmem ama özgün birşey çekersen neden olmasın.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Diğer spor dallarıyla pek bi ilgim olmadığı için vücut geliştirme konseptli açmak istiyorum siteyi. Evet site yabancı olsa gerçekten ilgi görebilirdi ama malesef ingilizcem yok o yüzden bunu yapamam. Özgün bir site olacağına eminim ama karşılığını alacağımdan şüpheliyim.
-
Adsense'den reklam alarak para zanmaya çalışmak yerine, adwords'e reklam vererek neler satabilirim diye düşünüp, onun bir yolunu bulursan çoook daha fazlasını kazanabilirsin hocam.
Devir adsense değil, adwords devri şu anda internette...
-
CEO bunu yazdı
Adsense'den reklam alarak para zanmaya çalışmak yerine, adwords'e reklam vererek neler satabilirim diye düşünüp, onun bir yolunu bulursan çoook daha fazlasını kazanabilirsin hocam.
Devir adsense değil, adwords devri şu anda internette...
Doğru diyosun hocam oda kafamın biyerinde duran bir düşünce değerlendirecem.