folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder İkinci El Cep Telefonu Garantiden Çıkmışmıdır?

İkinci El Cep Telefonu Garantiden Çıkmışmıdır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

merhaba

cep telefonu alıcam, sıfır ve ikinci elleri arasında çok fiyat farkı var.1 ay kullanılmış, 15 gün kullanılmış ikinci el telefonlar oluyo bazen garantisi vs de oluyo onlardan bi tane almayı düşünüyorum da şimdi adam telefonu garantiden çıkarıcak bişey yaptıysa diye bi kuşku var içimde

nesini kontrol edebilirim? nerden bakabilirim? servise götürsem bana bunu söylermi?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam böyle bir şeyin mümkün olduğunu sanmıyorum. Sonuçta araba değil ki bu bilgisayara bağlayıp baksınlar :P

Eğer aklınıza şüphe düşüyorsa sıfır alın, rahat edin.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

bence ondan bundan borç etmek yerine, kendi paranla 16bin tl ye güzel bir renault clio almalısın. Hem az yakar hem iyi gider. Ha yok illa biraz konfor istiyorsan o zaman gidersin ford fiesta alırsın. 2011 yılının en az yakan 3.cü arabası seçildi..

Cigu bigule :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı

bence ondan bundan borç etmek yerine, kendi paranla 16bin tl ye güzel bir renault clio almalısın. Hem az yakar hem iyi gider. Ha yok illa biraz konfor istiyorsan o zaman gidersin ford fiesta alırsın. 2011 yılının en az yakan 3.cü arabası seçildi..

Konular karışmış.

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Yetkili servise gidip cihazı gösterirsen garantisinin devam edip etmediğini garanti dışı kalıp kalmadığını öğrene bilirsin,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    DrKeworks bunu yazdı

bence s3 alsın hem android o daha az yakar 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    Ka1nsha bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı

vay aq :D ben buraya yazmamıştım lan bu postu :\

Cigu bigule :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı
    Ka1nsha bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı

vay aq :D ben buraya yazmamıştım lan bu postu :\

gece gece ıyı guldum saol

http://profil.gittigidiyor.com/kady
Toplam Hit: 667 Toplam Mesaj: 8