folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder İkinci El Donanım Alınırmı?

İkinci El Donanım Alınırmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

merhabalar oyun oyanamak için orta seviye bi bilgisayar toplamayı planlıyorum.kadıköyde uranium u bilen vardır burdan yada başkabi yerden alıcağım ikinci el anakart ram cpu vs sorun çıkarırmı önerirmisiniz?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Sıfır alıp garantisi bittiğindeki bozulma ihtimali ne kadarsa oradan aldığında da bozulma ihtimali aynı. Ne alırsan al test edip veriyorlar zaten onlar müşteriden alırken de test ediyor sana verirken de tekrar test edip veriyor. Hatta testi senin yanında yapıyor. Birkaç ürün aldım şu ana kadar sorun yaşamadım.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    Gidip bozuk ya da ite kaka calisan urunler almaikca bi sıkıntı cıkmaz hocam, zaten ustteki muridde demis test ediyolarmis senin yaninda o zaman pek bi sknti cikmaz

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

uraium sağlamdır arkadaşım. sene 2005 de bir çok ürün alıp satmışlığım var oraya ikinci el olarak.

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ran
    ran's avatar
    Erkek

ps3 üç al derim

bede bu ara araştırıyorum

gold
    Sony Ps3 320 Gb Slim Konsol
    İndirimli
    %31.01
    :
    689.04 TL
    --------

bunun yapaçağı işi orta halli pc yapamaz.

Bilmem kaçıncı galaksiden gelen gama ışınlarına maruz kalmak için Pipimizi açıkta tutup UFO konmasını bekledik
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Genelde sorun çıkmaz çünkü arkadaşların dediği gibi test ederek veriyorlar.Ayrıca mecidiyeköyde profilonun orda da birsürü 2. el donanım satan yerler var.

Benim bu tür konularda tek dikkat edeceğim şey ekran kartı alırken fırınlanıp fırınlanmadığına bakmak olur.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ran
    ran's avatar
    Erkek

torpedo_XL bunu yazdı:
    -----------------------------

Genelde sorun çıkmaz çünkü arkadaşların dediği gibi test ederek veriyorlar.Ayrıca mecidiyeköyde profilonun orda da birsürü 2. el donanım satan yerler var.

Benim bu tür konularda tek dikkat edeceğim şey ekran kartı alırken fırınlanıp fırınlanmadığına bakmak olur.

-----------------------------

fırınlanıp fırınlanmadığına bakmak

ilk defa duydum okudum torpedo_XL konuyu biraz açar mısın?

Bilmem kaçıncı galaksiden gelen gama ışınlarına maruz kalmak için Pipimizi açıkta tutup UFO konmasını bekledik
Toplam Hit: 1001 Toplam Mesaj: 7