İkinci El Donanım Alınırmı?
-
merhabalar oyun oyanamak için orta seviye bi bilgisayar toplamayı planlıyorum.kadıköyde uranium u bilen vardır burdan yada başkabi yerden alıcağım ikinci el anakart ram cpu vs sorun çıkarırmı önerirmisiniz?
-
Sıfır alıp garantisi bittiğindeki bozulma ihtimali ne kadarsa oradan aldığında da bozulma ihtimali aynı. Ne alırsan al test edip veriyorlar zaten onlar müşteriden alırken de test ediyor sana verirken de tekrar test edip veriyor. Hatta testi senin yanında yapıyor. Birkaç ürün aldım şu ana kadar sorun yaşamadım.
-
Gidip bozuk ya da ite kaka calisan urunler almaikca bi sıkıntı cıkmaz hocam, zaten ustteki muridde demis test ediyolarmis senin yaninda o zaman pek bi sknti cikmaz
-
uraium sağlamdır arkadaşım. sene 2005 de bir çok ürün alıp satmışlığım var oraya ikinci el olarak.
-
ps3 üç al derim
bede bu ara araştırıyorum
gold
Sony Ps3 320 Gb Slim Konsol
İndirimli
%31.01
:
689.04 TL
--------bunun yapaçağı işi orta halli pc yapamaz.
-
Genelde sorun çıkmaz çünkü arkadaşların dediği gibi test ederek veriyorlar.Ayrıca mecidiyeköyde profilonun orda da birsürü 2. el donanım satan yerler var.
Benim bu tür konularda tek dikkat edeceğim şey ekran kartı alırken fırınlanıp fırınlanmadığına bakmak olur.
-
torpedo_XL bunu yazdı:
-----------------------------Genelde sorun çıkmaz çünkü arkadaşların dediği gibi test ederek veriyorlar.Ayrıca mecidiyeköyde profilonun orda da birsürü 2. el donanım satan yerler var.
Benim bu tür konularda tek dikkat edeceğim şey ekran kartı alırken fırınlanıp fırınlanmadığına bakmak olur.
-----------------------------fırınlanıp fırınlanmadığına bakmak
ilk defa duydum okudum torpedo_XL konuyu biraz açar mısın?