İkinci El Telefon Alacağım
-
ikinci el i phone 4s alacagim alirken nelere dikkat etmem gerekir bilmiyorum(hoparlor,ses,wifi...vb) bu konuyla ilgili bilgisi olan yardim edebilir mi
-
Alma. iPhone 4 ve 4s bitti artık. 5'ten aşağısı alınmaz artık iPhone ailesinde.
-
öncelikle ben de tavsiye etmiyorum iphone 4 veya 4s almanı, telefon kötü olduğundan değil. çok uzun süre önce çıkmış olması ve çok kullanılmış olacağından dolayı.
ama illa alıcam dersen şunlara dikkat et home tuşu ve ekran kapama tuşu çalışıyor mu? sensörleri çalışıyor mu? icloud, apple id zımbırtıları değiştirebiliyor mu? kamera, wi-fi, ses çıkışları gibi şeylere zaten bakarsın.
-
mkyb bunu yazdı
Alma. iPhone 4 ve 4s bitti artık. 5'ten aşağısı alınmaz artık iPhone ailesinde.
Doğru tespit.
-
Bu yurtiçi imeili ile yurtdışı imei arasında ne fark var dolandırılma söz konusu olabilirmi WP, IOS yada Android telefonlarda nelere dikkat etmek gerek
DE5TROY3R tarafından 20/Haz/15 16:07 tarihinde düzenlenmiştir -
DE5TROY3R bunu yazdı
Bu yurtiçi imeili ile yurtdışı imei arasında ne fark var dolandırılma söz konusu olabilirmi WP, IOS yada Android telefonlarda nelere dikkat etmek gerek
Pasaport kayıtlıysa sorun yoktur. Dikkat edeceğin hususlar telefonun markasına ve modeline göre değişir.
-
mkyb bunu yazdıDE5TROY3R bunu yazdı
Pasaport kayıtlıysa sorun yoktur. Dikkat edeceğin hususlar telefonun markasına ve modeline göre değişir.
pasaporta telefon kayıtı sınırlımı? adam istese sildirebilirmi pasaport kaydını? böyle bir yetkisi varmı
-
O konuda bir bilgim yok maalesef.
-
DE5TROY3R bunu yazdımkyb bunu yazdıDE5TROY3R bunu yazdı
pasaporta telefon kayıtı sınırlımı? adam istese sildirebilirmi pasaport kaydını? böyle bir yetkisi varmı
2 yılda 1 kayıt hakkı var, kayıt ettirdiyse silemez.
-
telefon kötü telefon değil ama bence alma hocam.. kullanıyorum kullanmasına ben 4s i ama madem yeni telefon alacaksın 5 falan al en aşağı.