İkinci El Telefon Alacağım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksutsem
    aksutsem's avatar
    Erkek

ikinci el i phone 4s alacagim alirken nelere dikkat etmem gerekir bilmiyorum(hoparlor,ses,wifi...vb) bu konuyla ilgili bilgisi olan yardim edebilir mi

her derdin devası bulnur :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Alma. iPhone 4 ve 4s bitti artık. 5'ten aşağısı alınmaz artık iPhone ailesinde.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

öncelikle ben de tavsiye etmiyorum iphone 4 veya 4s almanı, telefon kötü olduğundan değil. çok uzun süre önce çıkmış olması ve çok kullanılmış olacağından dolayı.

ama illa alıcam dersen şunlara dikkat et home tuşu ve ekran kapama tuşu çalışıyor mu? sensörleri çalışıyor mu? icloud, apple id zımbırtıları değiştirebiliyor mu? kamera, wi-fi, ses çıkışları gibi şeylere zaten bakarsın.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeg392
    zeg392's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Alma. iPhone 4 ve 4s bitti artık. 5'ten aşağısı alınmaz artık iPhone ailesinde.

Doğru tespit.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

Bu yurtiçi imeili ile yurtdışı imei arasında ne fark var dolandırılma söz konusu olabilirmi WP, IOS yada Android telefonlarda nelere dikkat etmek gerek

DE5TROY3R tarafından 20/Haz/15 16:07 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    DE5TROY3R bunu yazdı

Bu yurtiçi imeili ile yurtdışı imei arasında ne fark var dolandırılma söz konusu olabilirmi WP, IOS yada Android telefonlarda nelere dikkat etmek gerek

Pasaport kayıtlıysa sorun yoktur. Dikkat edeceğin hususlar telefonun markasına ve modeline göre değişir.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    DE5TROY3R bunu yazdı

Pasaport kayıtlıysa sorun yoktur. Dikkat edeceğin hususlar telefonun markasına ve modeline göre değişir.

pasaporta telefon kayıtı sınırlımı? adam istese sildirebilirmi pasaport kaydını? böyle bir yetkisi varmı

DE5TROY3R tarafından 20/Haz/15 16:14 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

O konuda bir bilgim yok maalesef.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehlikeyif
    ehlikeyif's avatar
    Erkek
    DE5TROY3R bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    DE5TROY3R bunu yazdı

pasaporta telefon kayıtı sınırlımı? adam istese sildirebilirmi pasaport kaydını? böyle bir yetkisi varmı

2 yılda 1 kayıt hakkı var, kayıt ettirdiyse silemez.

Ben Sana Mecburum Bilemezsin...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

telefon kötü telefon değil ama bence alma hocam.. kullanıyorum kullanmasına ben 4s i ama madem yeni telefon alacaksın 5 falan al en aşağı.

.
Toplam Hit: 1083 Toplam Mesaj: 10