folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder İkinci İşletim Sistemi Kuramama Sorunu

İkinci İşletim Sistemi Kuramama Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek

Şimdi hocalar win8 kurulu pc ye server 2008 kuruyorum.Daha sonra server 2008 i başlattığımda

Windows Boot Manager
    A recent hardware or software change might have installed a file that is signed incorrectly or damaged, or that might be malicious software from an unknown source.
    If you have a Windows installation disc, insert the disc and restart your computer. Click "Repair your computer," and then choose a recovery tool.
    Otherwise, to start windows so you can investigate further, press the ENTER key to display the boot menu, press F8 for Advanced Boot Options, and select last known good. If you understand why the digital signature cannot be verified and want to start Windows without this file, temporarily disable driver signature enforcement.

status: 0xc0000428

Hatayı alıyorum.Tam anlayamadım sorunu

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

hoca eskiden yeniye doğru kurman gerekir

önce bilgisayarına 2008 kur sonra hddnin farklı bir partitionuna da win8 kur

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek
    catlax bunu yazdı

hoca eskiden yeniye doğru kurman gerekir

önce bilgisayarına 2008 kur sonra hddnin farklı bir partitionuna da win8 kur

o zaman 2012 kurmam lazım ?

ReyiZ tarafından 11/Eki/13 21:19 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

artık ne kuracaksan eski versiyondan başlaman gerekir

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
Toplam Hit: 825 Toplam Mesaj: 4