İkinci Üniversite Klavuzu
-
1)Örgün öğrenim modeli;
Ben Kocaeli Üniversitesinde okurken ki bitirmeye daha 1 sene var,okul uzadı,Ahmet yesevi üniversitesi'ni kazandım ve onaylı fotokopisi ile kabul ettiler,kayıt oldum.
2)Açıköğretm modeli;
2 yıllık ya da 4 yıllık örgün öğrenim bir programa kayıtlı öğrenci açıköğretimden 2 ya da 4 yıllık bir bölümü 2. üniversite olarak okuyabiliyor,bu durumu yapan sınıf arkadaşlarım mevcut.
Sevgilerimle.
-
heryer kabul etmiyor yanlız fotokopiyi.
arkadaşım polisliği kazandı. okulda 1 yıl uzattı. aslı olmadığı için kaydını sildirmek zorunda kaldı.
aslında bi liste çıkarmak lazım kim aslını kim fotokopisini istiyor diye
-
Dark_Lord bunu yazdı:
-----------------------------
1)Örgün öğrenim modeli;
Ben Kocaeli Üniversitesinde okurken ki bitirmeye daha 1 sene var,okul uzadı,Ahmet yesevi üniversitesi'ni kazandım ve onaylı fotokopisi ile kabul ettiler,kayıt oldum.
2)Açıköğretm modeli;
2 yıllık ya da 4 yıllık örgün öğrenim bir programa kayıtlı öğrenci açıköğretimden 2 ya da 4 yıllık bir bölümü 2. üniversite olarak okuyabiliyor,bu durumu yapan sınıf arkadaşlarım mevcut.
Sevgilerimle.
-----------------------------Hocam bir yere kayıtlıyken nasıl kayıt yaptırabildin ? Bildiğim kadarıyla kesinlikle kabul edilmiyor.
-
kıbrısı saymadan konuşuyorum
yurt dışı ünileri fotokopiyle kayıt yapıyo aslını istemiyolar bile..
sadece türk eğitim müşavirliklerinde askerlik dosyası için isteniyo aslının görülmesi amacı ile..
misal : azerbaycan gürcistan rusya beyaz rusya kazakistan türkmesintan beyaz rusya vs..
-
affetmez bunu yazdı:
Dark_Lord bunu yazdı:
1)Örgün öğrenim modeli;
2)Açıköğretm modeli;
Sevgilerimle.
-----------------------------Hocam bir yere kayıtlıyken nasıl kayıt yaptırabildin ? Bildiğim kadarıyla kesinlikle kabul edilmiyor.
-----------------------------benim bildiğim ve yaşadığım tam tersi.
-
Dark_Lord bunu yazdı:
affetmez bunu yazdı:
Dark_Lord bunu yazdı:
1)Örgün öğrenim modeli;
2)Açıköğretm modeli;
Sevgilerimle.
-----------------------------benim bildiğim ve yaşadığım tam tersi.
-----------------------------hocam üstteki arkadaş da demiş yurt dışındaki üni.ler kabul ediyor diye. bizdekiler etmiyor. sende onun gibi bişey yaşamışsın
-
örgünde okurken ahmet yesevi uzaktan eğitim ve açıköğretim programlarına kayıt yaptırabilirsiniz.