folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İkinci Üniversite Klavuzu

İkinci Üniversite Klavuzu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

1)Örgün öğrenim modeli;

Ben Kocaeli Üniversitesinde okurken ki bitirmeye daha 1 sene var,okul uzadı,Ahmet yesevi üniversitesi'ni kazandım ve onaylı fotokopisi ile kabul ettiler,kayıt oldum.

2)Açıköğretm modeli;

2 yıllık ya da 4 yıllık örgün öğrenim bir programa kayıtlı öğrenci açıköğretimden 2 ya da 4 yıllık bir bölümü 2. üniversite olarak okuyabiliyor,bu durumu yapan sınıf arkadaşlarım mevcut.

Sevgilerimle.

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

heryer kabul etmiyor yanlız fotokopiyi.

arkadaşım polisliği kazandı. okulda 1 yıl uzattı. aslı olmadığı için kaydını sildirmek zorunda kaldı.

aslında bi liste çıkarmak lazım kim aslını kim fotokopisini istiyor diye

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    affetmez
    affetmez's avatar
    Erkek

Dark_Lord bunu yazdı:
    -----------------------------

1)Örgün öğrenim modeli;

Ben Kocaeli Üniversitesinde okurken ki bitirmeye daha 1 sene var,okul uzadı,Ahmet yesevi üniversitesi'ni kazandım ve onaylı fotokopisi ile kabul ettiler,kayıt oldum.

2)Açıköğretm modeli;

2 yıllık ya da 4 yıllık örgün öğrenim bir programa kayıtlı öğrenci açıköğretimden 2 ya da 4 yıllık bir bölümü 2. üniversite olarak okuyabiliyor,bu durumu yapan sınıf arkadaşlarım mevcut.

Sevgilerimle.

Hocam bir yere kayıtlıyken nasıl kayıt yaptırabildin ? Bildiğim kadarıyla kesinlikle kabul edilmiyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kıbrısı saymadan konuşuyorum

yurt dışı ünileri fotokopiyle kayıt yapıyo aslını istemiyolar bile..

sadece türk eğitim müşavirliklerinde askerlik dosyası için isteniyo aslının görülmesi amacı ile..

misal : azerbaycan gürcistan rusya beyaz rusya kazakistan türkmesintan beyaz rusya vs..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

affetmez bunu yazdı:

Dark_Lord bunu yazdı:

1)Örgün öğrenim modeli;

2)Açıköğretm modeli;

Sevgilerimle.

Hocam bir yere kayıtlıyken nasıl kayıt yaptırabildin ? Bildiğim kadarıyla kesinlikle kabul edilmiyor.

benim bildiğim ve yaşadığım tam tersi.

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

Dark_Lord bunu yazdı:

affetmez bunu yazdı:

Dark_Lord bunu yazdı:

1)Örgün öğrenim modeli;

2)Açıköğretm modeli;

Sevgilerimle.

benim bildiğim ve yaşadığım tam tersi.

hocam üstteki arkadaş da demiş yurt dışındaki üni.ler kabul ediyor diye. bizdekiler etmiyor. sende onun gibi bişey yaşamışsın

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

örgünde okurken ahmet yesevi uzaktan eğitim ve açıköğretim programlarına kayıt yaptırabilirsiniz.

He is finding himself.
Toplam Hit: 1182 Toplam Mesaj: 7