İkos K7s Magsafe Destekli Modeli Aranıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

Bendeki K7 modeli mevcut ama İKOS'un daha gelişmiş son versiyonu K7S çift fiziki sim + MagSafe destekli modeli nereden bulabilirim. Doğuda alışveriş yaptığımız arkadaşta 4-5 gündür bulamıyor. İnternette fiyatları 2 kat şişirmişler 13-15 bin arası. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    essan bunu yazdı

Bendeki K7 modeli mevcut ama İKOS'un daha gelişmiş son versiyonu K7S çift fiziki sim + MagSafe destekli modeli nereden bulabilirim. Doğuda alışveriş yaptığımız arkadaşta 4-5 gündür bulamıyor. İnternette fiyatları 2 kat şişirmişler 13-15 bin arası. 

Bu düz K7 verimli birşey mi hocam? 

Şarjı falan nasıl gidiyor?

Bir de sadece WhatsApp ve internet mi veriyor yoksa normal arama ve mesajları da alabiliyormuyuz?

Y.disi S26 ultra aldım 😅 süre bitince ihtiyaç olacak bilgim olsun ☺️

İmza YOK !!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı
    essan bunu yazdı

Bu düz K7 verimli birşey mi hocam? 

Şarjı falan nasıl gidiyor?

Bir de sadece WhatsApp ve internet mi veriyor yoksa normal arama ve mesajları da alabiliyormuyuz?

Y.disi S26 ultra aldım 😅 süre bitince ihtiyaç olacak bilgim olsun ☺️

Düz K7 her şeyi yapabiliyorsun (arama, sms, internet hepsi) ama ben memnun değilim internet, aramalarda arada bir kopuyor. Telefonun arkasına yapışmıyor yanında taşıyabiliyorsun. Son çıkan K7S olan modeli baya iyi diyorlar Magsafeli. İşte internetteki fiyatları 13-15 bin arası olunca benim doğudaki arkadaş 5-7 bin arası piyasası dedi oda bulabilirse alacağım. 18 pro max çıkmadan piyasadan topladılar sanırım sonra yüksek fiyata satıyorlar. İKOS haricinde aynı işlevi gören cihazlarda sadece internet ve sms alıp-gönderebiliyorsun. Arama falan olmuyor. Şuanda en iyisi İKOS K7S modeli. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sinanfdn
    sinanfdn's avatar
    Erkek

Şu sıralar bende arayıştayım. K7 den biraz şikayet var lakin K7 S için güzel yorumlar duydum. Çevremde yakınen kullanan kimse yok ama duyumları dolanıyor. Bende araştırdım 1-2 hafta önce 100-120$ bandındaydı, şimdi piyasada (düz mü s mi o da belli değil) 190$ civarına bir fiyat dolanıyor. Sanırsam herkesin cihazlar kapanmaya başlayınca fiyatı şişirdiler.

Adımız yeterlidir.
Toplam Hit: 180 Toplam Mesaj: 4
telefon wifi telefon ikos