İktisat Muhasebe Yada İşletme Okuyanlar ?
-
arkdaşlar benim 1.8 gibi ortalama sorunum ve de bazı derslerden sorunum var derslere çıkmadım zamanında şimdi bunları kitapla evde halletmem gerekiyor. okuduğumu filan güzel anlıyorumda elimdeki kitaplar ağır anlatımları açık gelmedi.
sorunlu olduğum dersler
mikro iktisat: yarısını filan biliyorum fakat kitap ağır geldi bana biraz anlatımı güzel olan bir kitap öneriniz varmı?
genel muhase: bu dersi hiç bilmiyorum hangi kitabı önerirsiniz?
envanter bilanço: bu dersi anlıcam sistemi anladım fakat genel muhasebe dersini almadığım için bir bilgi eksikliği envanter bilançoyu halledebilmem için genel muhasebe hakkında tma olarak neleri bilmem gerekiyor? önereceğiniz kitap vamrı yine?
mikro 1 dersini veremdim şimdi mikro 2 olıyorum onu vermem lazım
genel muhsebeyi geçen yıl alamadım bu yıl envanteri vermem gerekiyor olayların içinde olanlar beni anlıcaktır şimdiden sağolun
-
Kitaplardan tek başına öğrenmen çok zor. açıköğretim için dershaneler var hızlandırılmış derslere katılırsan çok daha kolay olur
-
Merhaba patates,
Ben işletme okuyorum eğer istersen envanter bilanço derslerini MYO'lardan takip edebilirsin.Envantere yeni başladık.Diğer dersleri birinci dönem bitirdiğimizden ancak seneye takip etmen mümkün..
Saygılar
-
M Y O nedir dostum
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------
M Y O nedir dostum
-----------------------------Meslek Yüksek Okulu
-
hocam öncelikle kolay gelsin .
ben maliye 1 de okuyorum.yazdığın derslerden mikro iktisatı ve genel muhasebeyi alıyorum sana şu kitapları önerebilirim.
mikro iktisat için . Tevfik Pekin - Ekonomiye giriş 1 ( iktisata giriş konularını kapsar.)
Muhasebe aslında kitap işi değil . bence ders dinleme işidir . ben de kaldım . bence fotokopicilerden notları al ve oradan calis . derslere de girmeye bak...
internetten videoları izleyebilirsen oralara takıl.
Kolay gelsin ...
-
çok zor dersler kastırman lazım ayrıca dersine girmeden çok zor verilir kursa git bence