folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İktisat Muhasebe Yada İşletme Okuyanlar ?

İktisat Muhasebe Yada İşletme Okuyanlar ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

arkdaşlar benim 1.8 gibi ortalama sorunum ve de bazı derslerden sorunum var derslere çıkmadım zamanında şimdi bunları kitapla evde halletmem gerekiyor. okuduğumu filan güzel anlıyorumda elimdeki kitaplar ağır anlatımları açık gelmedi.

sorunlu olduğum dersler

mikro iktisat: yarısını filan biliyorum fakat kitap ağır geldi bana biraz anlatımı güzel olan bir kitap öneriniz varmı?

genel muhase: bu dersi hiç bilmiyorum hangi kitabı önerirsiniz?

envanter bilanço: bu dersi anlıcam sistemi anladım fakat genel muhasebe dersini almadığım için bir bilgi eksikliği envanter bilançoyu halledebilmem için genel muhasebe hakkında tma olarak neleri bilmem gerekiyor? önereceğiniz kitap vamrı yine?

mikro 1 dersini veremdim şimdi mikro 2 olıyorum onu vermem lazım

genel muhsebeyi geçen yıl alamadım bu yıl envanteri vermem gerekiyor olayların içinde olanlar beni anlıcaktır şimdiden sağolun

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detay
    detay's avatar
    Erkek
    Kitaplardan tek başına öğrenmen çok zor. açıköğretim için dershaneler var hızlandırılmış derslere katılırsan  çok daha kolay olur

maaasebeci....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhaba patates,

Ben işletme okuyorum eğer istersen envanter bilanço derslerini MYO'lardan takip edebilirsin.Envantere yeni başladık.Diğer dersleri birinci dönem bitirdiğimizden ancak seneye takip etmen mümkün..

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    M Y O nedir dostum
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

patates bunu yazdı:
    -----------------------------
    M Y O nedir dostum
    -----------------------------

Meslek Yüksek Okulu

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mc_rapier
    mc_rapier's avatar
    Erkek

hocam öncelikle kolay gelsin .

ben maliye 1 de okuyorum.yazdığın derslerden mikro iktisatı ve genel muhasebeyi alıyorum sana şu kitapları önerebilirim.

mikro iktisat için . Tevfik Pekin - Ekonomiye giriş 1 ( iktisata giriş konularını kapsar.)

Muhasebe aslında kitap işi değil . bence ders dinleme işidir . ben de kaldım . bence fotokopicilerden notları al ve oradan calis . derslere de girmeye bak...

internetten videoları izleyebilirsen oralara takıl.

Kolay gelsin ...

ID no su 19140 olan mürid
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    togytion
    togytion's avatar
    Erkek
    çok zor dersler kastırman lazım ayrıca dersine girmeden çok zor verilir kursa git bence

KAF KEF...
Toplam Hit: 903 Toplam Mesaj: 7