İl İl Esnaf Listesi Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

Biliyorsunuz dükkanı olan herkes esnaf ve sanatlarlar odasına kayıtlıdır. yada maliyeye diyelim

ben herhangi bir ildeki bütün esnafların çalışma alanı ve isim olarak dökümüne ulaşabilirmiyim.

Nihayetinde neden gizli olsun ki?

genelde bazı sayfalar oluyor orada isteyen kayıt yapıyor ben öyle değilde istisnasız bütün vergi mükelleflerine ulaşmak istiyorum diyelim

internet olursa süper olur.

yada dilekçe falan mı talep ediliyor

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

No. Aradığını bulamazsın. Oda sana o bilgileri vermez.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

esnaf tanınmak istemezmi

neden gizli olsun ki

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

kimsede bilmiyomu hakkaten ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bir keresinde Yandex, babamı arayıp dükkanın iletişim bilgilerini almış.Demiş siz bizi nereden buldunuz diye ticaret odasından aldık efendim demiş görevli.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

ticaret ve esnaf odalarından para karşılığında temin edebilirsiniz.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hakanyilmazlar
    hakanyilmazlar's avatar
    Erkek

bazı illerin ticaret odası, sanayi odası, işadamları dernekleri web sitelerinde üye listeleri yayınlanır. Örneğin Bursa Ticaret Sanayi Odası kayıtlı üyeler: http://www.btso.org.tr/?page=members/members.asp&qfirm=&qsector=01.%20KOM%DDTE

Toplam Hit: 933 Toplam Mesaj: 7