folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İlaç Alamıyorum

İlaç Alamıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

hoca ilaç alacam sistem yok diyorlar ne ayak bu yeni sistem çökmüş ne olacak şimdi hala bekliyorum.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

Yeni sistem bu aralar sorun çıkarıyor. Kanımca sorun eczaneler birliğinden kaynaklanıyor. Aylardır kare kod veya diğer geçişleri yapmakta ayak süreyenler utansın. İnsan sağlığını siyasi malzeme yapmaktan utanmayanlar o kadar çok varki...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

karekod sistemi çalışmıyor, kilitleniyor sayfa yok diye mesaj geliyor, bugün başıma geldi :X gittik karaborsa ilaç bulduk a.q.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

şuan nöbetteyim sistem yüzünden 10 kişi ile kavga ettim ağır sistem a.q

olmuyor sorun çıkarıyor karekoda geçiş yaptı herifler alt yapı yok aşırı yüklenme var kaldırmıyor site

sürekli göçüyor zaten ayın 1'inden sonra daha da karışacak küpür kesimi filan kalkacak depo girişleri

its sistemine girecek işler bok olacak ilaç alımı aksayacak olan bana olacak hergün kavga edecem heriflere

olayı anlatacam

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

medula sistemide calismiyor

Naber la?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

önümüzdeki bir ay için düşünecek olursak; ameliyat öncesi ve sonrası ilaçların tayvan, çin, rusya ve bulgaristandan yasadışı muadilini getiren paranın dibine vuracak, zaten doktorlar da bu ilacı bulamazsan şu ilacı al diyor yol gösteriyor (haklı adamlar ölsün mü hasta)...

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

artik bankalar gibi yani eczanelerde :) sistem yok bekle ....

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

SysTeMeRRoR bunu yazdı:
    -----------------------------

artik bankalar gibi yani eczanelerde :) sistem yok bekle ....

-----------------------------

her zaman böyleydi ama bu sefer bokunu çıkardılar eczacılar korkuyor ilaç vermeye

bir sorun çıkar diye çünkü adamlar son düzenleme ile bir hatali reçetenin 16 katını kesiyor

eksik küpür için 20 katını  atıyorum bir yenilik çıktı farkında olmadan bir reçete verdin

reçete 50 milyon tutuyor adamlar direk 750 lira kesiyor böyle olunca eczacılar da korkuyor artık

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 1202 Toplam Mesaj: 8