İlaç Alamıyorum
-
hoca ilaç alacam sistem yok diyorlar ne ayak bu yeni sistem çökmüş ne olacak şimdi hala bekliyorum.
-
Yeni sistem bu aralar sorun çıkarıyor. Kanımca sorun eczaneler birliğinden kaynaklanıyor. Aylardır kare kod veya diğer geçişleri yapmakta ayak süreyenler utansın. İnsan sağlığını siyasi malzeme yapmaktan utanmayanlar o kadar çok varki...
-
karekod sistemi çalışmıyor, kilitleniyor sayfa yok diye mesaj geliyor, bugün başıma geldi :X gittik karaborsa ilaç bulduk a.q.
-
şuan nöbetteyim sistem yüzünden 10 kişi ile kavga ettim ağır sistem a.q
olmuyor sorun çıkarıyor karekoda geçiş yaptı herifler alt yapı yok aşırı yüklenme var kaldırmıyor site
sürekli göçüyor zaten ayın 1'inden sonra daha da karışacak küpür kesimi filan kalkacak depo girişleri
its sistemine girecek işler bok olacak ilaç alımı aksayacak olan bana olacak hergün kavga edecem heriflere
olayı anlatacam
-
medula sistemide calismiyor
-
önümüzdeki bir ay için düşünecek olursak; ameliyat öncesi ve sonrası ilaçların tayvan, çin, rusya ve bulgaristandan yasadışı muadilini getiren paranın dibine vuracak, zaten doktorlar da bu ilacı bulamazsan şu ilacı al diyor yol gösteriyor (haklı adamlar ölsün mü hasta)...
-
artik bankalar gibi yani eczanelerde :) sistem yok bekle ....
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------
artik bankalar gibi yani eczanelerde :) sistem yok bekle ....
-----------------------------her zaman böyleydi ama bu sefer bokunu çıkardılar eczacılar korkuyor ilaç vermeye
bir sorun çıkar diye çünkü adamlar son düzenleme ile bir hatali reçetenin 16 katını kesiyor
eksik küpür için 20 katını atıyorum bir yenilik çıktı farkında olmadan bir reçete verdin
reçete 50 milyon tutuyor adamlar direk 750 lira kesiyor böyle olunca eczacılar da korkuyor artık