İlahi Komedya - Cennet, Cehennem, Araf E Book (İstek)
-
Değerli müridler, Bu kitabı ara ara bulamadım. Çok da acil olarak lazım. Elinde olan paylasırsa çok sevinirim
-
aynen. müridlerden elinde olan veya bulan varsa bu konuda paylaşsın.
-
kitabın adını ilk defa duyuyorum ilgimi çekti takipteyim.
-
dante's inferno değil mi ?
-
HaLFDeviL bunu yazdı:
-----------------------------
dante's inferno değil mi ?
-----------------------------Hocam 3 cilt şeklinde.
İnferno, cehennem oluyor.
-
3 cildi bir arada olarak toplu satılanlar var 35 lira falan. Ebook olarak okunabileceğini düşünümüyorum. İtalyan tarihine çok ciddi göndermeler yapılıyor eğer konudan kopuksanız sürekli dipnotları okur ve en sonunda bırakırsınız okumayı. Tarihte ki kişileri cehennem, cennet veya araf'a yerleştirmiştir. Platon gibi Sokrates gibi.
Herkesin okuyabileceği bir kitap değildir.
-
Dante Alighieri - İlahi Komedyayı arıyorsan bunu buldum
Dünya şiirinin başyapıtı İlahi Komedya, Dante'nin Cehennem'e, Âraf'a ve Cennet'e yaptığı düşsel bir geziyi destanlaştırır. İlahi Komedya, 14233'e ulaşan toplam dize sayısı ile, şiir tarihinin en uzun soluklu şiiridir.
http://rapidshare.com/files/429630840/dante.cbr
alıntıdır...
-
opensource2009 bunu yazdı:
-----------------------------
3 cildi bir arada olarak toplu satılanlar var 35 lira falan. Ebook olarak okunabileceğini düşünümüyorum. İtalyan tarihine çok ciddi göndermeler yapılıyor eğer konudan kopuksanız sürekli dipnotları okur ve en sonunda bırakırsınız okumayı. Tarihte ki kişileri cehennem, cennet veya araf'a yerleştirmiştir. Platon gibi Sokrates gibi.
Herkesin okuyabileceği bir kitap değildir.
-----------------------------Hocam araştırmam için gerekli. Zamanım yok. Olsa 3 ciltlikten sipariş vereceğim hemen.
@kisuke_urahara
Mükemmelsin. Teşekkürler