İlçe Portalı İçin Tavsiye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

evet arkadaşlar ilçe portalı için siteyi barındırcak yer düşünüyorum ama bu serverlarla ilgili pek bilgim yok yapmak istediğim şeyler

Okey oynatabilecek

forum olacak.

Sohbet olacak.

bir de girişte bir blog nekadar alana ihtiyacım var bilgilendrirseniz sevinirim birde kullandıgınız güvenilir kesinti olmayacak firmalar varsa tavsiye edersiniz sevinirim.

arbeit macht frei
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

buraqgo bunu yazdı:
    -----------------------------

evet arkadaşlar ilçe portalı için siteyi barındırcak yer düşünüyorum ama bu serverlarla ilgili pek bilgim yok yapmak istediğim şeyler

Okey oynatabilecek

forum olacak.

Sohbet olacak.

bir de girişte bir blog nekadar alana ihtiyacım var bilgilendrirseniz sevinirim birde kullandıgınız güvenilir kesinti olmayacak firmalar varsa tavsiye edersiniz sevinirim.

okey oynatıcam diosun ne kadar alan diosun burda bi terslik var bence iyi bir hit bekliyorsan günlük 5K gibi yada daha fazlası Dedicated işini görecektir. 

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

sRcN bunu yazdı:

buraqgo bunu yazdı:

Okey oynatabilecek

forum olacak.

Sohbet olacak.

okey oynatıcam diosun ne kadar alan diosun burda bi terslik var bence iyi bir hit bekliyorsan günlük 5K gibi yada daha fazlası Dedicated işini görecektir. 

başlangıç olarak 2k yı geççeğini zannetmiyorum tam blgilendirme verirseniz sevinirim

arbeit macht frei
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Bi incele http://www.koyport.com/ 

köylere özel gibi ama güzel tasarım. :F 

ne diyon?
Toplam Hit: 655 Toplam Mesaj: 4