İleri Düzey İngilizce Kaynak [ İstek ]
-
Bana ileri düzey e-book olabilir görsel ders olabilir kaynak lazım.Eğitim setleri var ama rapid pre falan yok o yüzden hepsini indirmem 1 hafta alır.Zaten bana sadece ileri düzey lazım.Orta düzey olanda yollayabilir.Kaynak ing. olursa daha iyi olur.Elinde olan varsa bekliyorum :F
-
-
uz-i bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Hocam ama bunlar temel düzeyden bana ileri düzey lazım.Rapid falan yok hepsini indirmem uzun zaman alır + cogunuda bosa indirmis olurum.
-
İleri düzey İngilizce kaynak olmaz, temel öğrenimi tamamlayıp ileri düzey seviyesine geldiysen eğer kendini geliştirirsin, bunuda İngilizce kitaplar, gazeteler, dergiler okuyarak gerçekleştirirsin. Türkçe yazım dilide böyledir, 1. sınıftan 3. sınıfa kadar temel öğretiler gösterilir, sonrasında basit okuma parçalarıyla bu bilgiler pekiştirilir.
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------Ben yani tenslerden sonra işte şu gelir bu gelir sonra öbür konu falan diye gider falan gibi düşündüm de o yüzden dedim.
-
http://esl.about.com/od/advancedgrammar/Advanced_Level_Grammar_for_ESL_Learners.htm
bu konulara bak burda zayif olduklarini calis,
guzel bir kaynak rosettastone level 3.
-
mtz bunu yazdı:
-----------------------------Sagolasın hacı.Türkce bir kaynak daha olsa daha süper olur :F
-
bayzin bunu yazdı:
---------------------------------------------------------------------------
Sagolasın hacı.Türkce bir kaynak daha olsa daha süper olur :F
--------------------------------------------------------------------------------
Hocam sen Advanced düzey kaynak istiyorsan yabancı dil kaynaktan çalışacaksın
örnek , Üniversite'de İngilizce kaynaklar hep yabancı.Oxfor Camb vs vs.
ki çoğu Anadolu Lisesi'nde de yabancı kaynak kullanılıyor.YDA liselerini bilmiyorum
MEB'in ne yazık ki kabız kitapları advanced için yeterli değil.
MEB'i bırak zaten bu işi yapabilecek Türkçe kaynak ne kadar yeterli olur tartışılır. -
mc_rapier bunu yazdı:
-----------------------------hmm.Anladım hacı sagol varol.