İleride Kapanmayacağını Düşündüğünüz Video Ve Resim Upload Siteleri
-
Hddmin kalleşlik yapıp habire bad sector çıkarmasından dolayı artık videolarımı ve resimlerimi internete upload edeceğim.
Benim düşündüğüm video siteleri:
Megavideo
Youtube
Dailymotion
Videobam
Resim siteleri:
Megapix
Imgur
Imagevenue
Imagebam
Sizin önerileriniz var mı? Resim için imageshack, tinypic, photobucket olmasın. Ayrıca yetişkin materyale izin versin. Galerileri gizleme olanağı sunsun. Upload araçları olursa iyi olur. Bir de kapanmasın, bizi yarı yolda bırakmasın. En azından 10 yıl garanti dediğiniz bir site olsun. Yükleme sınırı olmasın. Ve tüm insanlar kardeş olsun. Dünyada savaş olmasın, hep barış olsun.
-
imageshack.us
-
Gmail HDD var bide skydrive var microsoftun :)
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Onlar sınırlı. Bana youtube veya imagebam gibi sınırsız siteler lazım.
-
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------Onlar sınırlı. Bana youtube veya imagebam gibi sınırsız siteler lazım.
SkyDrive 25 GB. birden fazla hesap açarsın bide. napcan 50 TB veri mi yüklücen sonucta :| -
vimeo ?
-
angelofhope bunu yazdı:
vimeo ?
-----------------------------Yetişkin içeriği siliyor gizli bile yapsan.
Edit: Bu arada yükleyeceğim materyaller film sampleları. Yani taş çatlasa 50 mb. Aslında tumblr bloglama da iyi gibi. Onu da düşünüyorum.
-
Ap
-
youtube, dailymotion ve imageshack.us
-
madem 50mb böl böl hotmail mailine yada gmail ine koy en garantisi o
-
Ap. Konuyu okuyun öyle mesaj atın. Oraya eşşoğlu eşşek kadar yazmışız imageshack harici diye.