İletişim Formuna Yazılanı Sms İle Haberdar Ettirmek ASP
-
Arkadaşlar sitelerimdeki iletişim formlarını asp ile sms yoluyla telefonumdan okumak istiyorum maliyet+nasıl olacağı konusunda bilgisi deneyen kullanan varmıdır?
-
paket halinde sms satan firmalar var hocam onların apileri oluyo öyle bi firma bulup sms paketi alıp yapabilirsin. istediğin tarz sistem için örnek scriptleri falanda oluyor
-
Ben bir ara araştırmıştım C# ile yapacaktım, 1000 mesaj 100 tl gibi bir şeydi.
-
ziyaretci sitene yorum yazar, yorum senin mail adresine gelir, herhangi bir sekilde sana mail gelince bir servis sana mail geldi diye mesaj atar. mesaji alinca cepten mail adresine bağlanırsın, gelen yorumları okursun. cebin 3g veya gprs destekleyecek, ayrica vodafone da ayda 8 liraya sinirsiz internet var. biraz kafa yorarsak aylİk 10 liraya bu isi halledebiliriz bence. sınırsız internet de sana artı olarak kalır.
-
balik_ bunu yazdı:
-----------------------------
ziyaretci sitene yorum yazar, yorum senin mail adresine gelir, herhangi bir sekilde sana mail gelince bir servis sana mail geldi diye mesaj atar. mesaji alinca cepten mail adresine bağlanırsın, gelen yorumları okursun. cebin 3g veya gprs destekleyecek, ayrica vodafone da ayda 8 liraya sinirsiz internet var. biraz kafa yorarsak aylİk 10 liraya bu isi halledebiliriz bence. sınırsız internet de sana artı olarak kalır.
-----------------------------bu işi beleş yapan varmı?
-
cepten internet kullanılacağı icin bi defa aylık 8 lira gidecek. yok wifi ile cepten girilirse ucretsiz olur ama her yerde wifi ile bağlantı kurulmaz. geriye sadece mail geldiginde sms ile uyaracak bir servis kalıyor, kodlari bende hazır.
-
cosmic bunu yazdı:
-----------------------------balik_ bunu yazdı:
bende bilmiyorum beleş yapan olursa süper olur, yada çok uygun fiyata. aslında servise gerek varmı, biz kendimiz yapabilirmiyiz düşünmek lazım. mail gelecek ve biri bize mail geldi diye sms atacak ? aslında htc android telefonlarda mail gelince uyarı veren yazılımlar mevcut ama o telefonları almak mesele. -
balik_ bunu yazdı:
cosmic bunu yazdı:
balik_ bunu yazdı:
bende bilmiyorum beleş yapan olursa süper olur, yada çok uygun fiyata. aslında servise gerek varmı, biz kendimiz yapabilirmiyiz düşünmek lazım. mail gelecek ve biri bize mail geldi diye sms atacak ? aslında htc android telefonlarda mail gelince uyarı veren yazılımlar mevcut ama o telefonları almak mesele.
-----------------------------hocam sms olayı mail olayı gibi değilki free yapılabilen birşey değil zor yani o telefondada internetten kontrol yapıyo süre ayarlıyosun 10 dk da bir kontrol ediyor sonuçta veri aktarımı oluyo para gider :D