İlginç ! Telefonun Kapanma Sorunu
-
Arkadaşlar sizinde başınıza geliyormu çünkü dün telefonum kapanmaya başladı bende format attım bugun işte bi abimle konuşurken telefon tekrar kapandı sonra abim tekrar aradı benimde telefon kapandı dedi
dün de odadaki arkadaşım da konuşurken arkadaşımınkide kapanmış ?
Sizde olmuyorsa bunun sorunu nedir acaba ?
Telefonum : Galaxy Ace 2
Not:Belki yardımı olur telefon 2.3.6 official samsung rom fakat telefonda yeni sürüm var diye bi bildiri var şimdi onu kurmaya çalışıcam -
Bataryada temassızlık olabilir mi ? Belki ele falan alırken sallanınca batarya yerinden oynayınca enerji kesiliyordur ?
-
Ka1nsha bunu yazdı
Arkadaşlar sizinde başınıza geliyormu çünkü dün telefonum kapanmaya başladı bende format attım bugun işte bi abimle konuşurken telefon tekrar kapandı sonra abim tekrar aradı benimde telefon kapandı dedi
dün de odadaki arkadaşım da konuşurken arkadaşımınkide kapanmış ?
Sizde olmuyorsa bunun sorunu nedir acaba ?
Telefonum : Galaxy Ace 2
Not:Belki yardımı olur telefon 2.3.6 official samsung rom fakat telefonda yeni sürüm var diye bi bildiri var şimdi onu kurmaya çalışıcamİki tarafinda ayni anda mi kapaniyor, yoksa senin telefon onlarin elindeyken de kapaniyor mu demek istedin? Onlarinki de kapaniyorsa onlar da ace 2 mi?
-
yok karşıdakinin nokianın bi dandik teli bilmiyorum onunkide kapanmış benimkindede bir sorun var şu 1-2 gündür arama yaparken zart diye kapanıyor batarya göstergesi yanlış gösteriyor olabilir fakat batarya kalibrasyonu ile ilgili birşey yok telefonda