İlginç Bi İp Adresi...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaCReS
    NaCReS's avatar
    Erkek

ya aslında bu konu tam olarak bu bölüme mi yazılıyo bilmiom ama başıma ilginç bişe geldi geçenlerde... astalavista dan bi programın crackini indirirken yanlışlıkla bi activeX li bişeler indirdim... daha sonra ad-aware le falan arama yaptım... bilgisayarda bissürü spyware ler çıktı....alexa, bargainbuddy, n-case gibi... huylandım acaba bilgisayarıma dialer falan da yüklenmiş olabilir mi? internet bağlantım hiç kesilmedi bu olay esnasında ama... esas konu ise ben winXP home kullanıyorum, internete bağlandığımda sağ alt köşede görev çubuğunda gözüken bağlatı bilgilendirme penceresine girdiğimde üstten ikinci sekmeye basıyorum (sanırım özellikler die geçio) orda iki ip adresi gözüküyo, biri istemci biriside sunucu... istemci adresi kullandığım servis sağlayıcı e-kolay a ait, sunucu adresi ise 30.10.20.4 bana çok ilginç geldi, ripe.net e girdim araştırdım, worldwide, private faln yazio.. acaba herkeste böyle cins bi ip numarası gözüküyo mu? yoksa bende bi anormallik mi var? biraz karışık bi soru oldu galiba ama beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim... eğer dialer falan yüklediysm fatura gelene evden kaçmam lazm.. biraz çabuk lütfen...

Toplam Hit: 1577 Toplam Mesaj: 1