folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder İlginc Bir Durum Notebook Usb Girisleri\Cikislari

İlginc Bir Durum Notebook Usb Girisleri\Cikislari

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

muridler birkac gundur bir notebookla ugrasiyorum bi abini notebook u bir once acmis oldugum konuda bununla ilgili idi ama cok ilginclikler ile karsilasiyorum 

suanda ki ise cok anlamsiz simdi bilgisayara usbden harici diski bagliyorum calisiyor gayet iyi ama usb bellek veya hafiza karti takinca gormuyor cok anlamsiz degilmi neden kaynaklaniyor anlamadim suruculeri kaldirdim yukledim yok yine ayni 

zaten notebook bir tuhaf anlamadim bios a giriyorum 30 sn 1 dk sonra kendini kapatiyor bunu gectim formatladim kurdum yaptim bi image aliyim dedim bi daha ugrasmiyim image kut 3 4 dk sonra pc kendini kapatiyor cok ilginc bir olay bunu gecelim su usb isine ne diyeceksiniz bilmiyorum bakalim cozebilecemiyiz  baska bi tuhafima giden sey ise programlarda kasma yaptiginda internet te yavasliyo

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    oncelikle bilgisayarin insan ustu bi yaratikmis gibi davranmayi birak :) daha sonra isletim sistemini win 7 ultimate olarak kur daha sonra elektrk kacagi var mi bi bak belleklerden elektrik kacagi vs gibi seyler oluyorsa calismayabilir taktigin hard disk elektrgi ayri aldigi icin etkilenmiyor.olabilir

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek

kısadevre gibi bişey varıdır  hacı kontol et tekrar

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

bu dediklerinizin hepsini yaptim zaten isletim sistemide win7 ultimade :))

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

simdi fark ettim notebook un mikrofonda calismiyor nedri ark yine formatliycam ama duzelcekmi bilmiyorum varmi daha once boyle biseyle karsilasan :(

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Büyük bir ihtimalle üzerinde statik elektrik birikmiştir. burada da bir arkadaşın dokunmatik tuşlar çalışmıyordu pili söküp takınca çalışmıştı.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

inan iste deneyemem dostum baska bisey bulmam gerek !

Toplam Hit: 890 Toplam Mesaj: 7