folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder İlginç Bir Hp Kazığı ( Hp G62b 16St )

İlginç Bir Hp Kazığı ( Hp G62b 16St )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Arkdaşlar , bir arkdaşımın HP hp g62b 16st  laptop bilgisayarı var.

Şuan eliden orijinal kurulum cd si olmadığından ekran akrtı driverini yükleyemiyormuş..

sitedeki driveri yükleyemiyormuş..

çift ekran kartlı cihaz onboard kartla çalışıyormuş şu an

Garantisüresi dolduğu için HP arkdaşımdam 80 tl cd parası istiyormuş 

Bu konuda bilgniz ve yardımınız olabilir mi şimdiden telekkürler..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

sadece windows update yapsın ne kadar driver varsa bulup otomatik oalrak yükleyecektir..

bugüne kadar 1 tane bile eksik bıraktığı drivere rastlamadım

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

baltalamak gibi olmasın ama lol,cod falan oynarken benim pc ciiiuuuuvv yapıp kapanıyor yav :S 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

abicim göznü sevim bir konu çözülsün ondan sonra balta değil hızarla gir konuya..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

cd'de verilen driver/uygulamarın hepsini üretici kendi sitesinde de paylaşıyor hocam , oraya bakabilirsiniz.

---

Şafak LOL bu aralar çok kastırdı.. Grafik detay metay uçurdu pezevenkler.. Sistemleri ekran kartını filan inanılmaz kullanıyor , ısından dolayı pc kendini kapatıyor (koruyor)

http://www.leyladansonra.com/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

http://h30434.www3.hp.com/ buraya bi post atın ingilizce olucak, dvd'nin iso halini paylaşmalarını ya da ekran kartı driverlarını mail olarak iletmelerini isteyin. bide anlamadığım atinin sitesinden indiremiyomusunuz, hatta atide şöyle bişi var kendisi bulup kuruyo aramanıza bile gerek yok http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/auto_detect.aspx 

test 1 2
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Hocam ekran kartının modelini ve işletim sistemini söylersen hemen linki verelim. Cihazın üzerinde yazmıyorsa aygıt yöneticisinden bakabilirsiniz.

Ek olarak: HP ürünü almayın, aldırtmayın.

arbeit macht frei
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek
    BarisYigit bunu yazdı

cd'de verilen driver/uygulamarın hepsini üretici kendi sitesinde de paylaşıyor hocam , oraya bakabilirsiniz.

---

Şafak LOL bu aralar çok kastırdı.. Grafik detay metay uçurdu pezevenkler.. Sistemleri ekran kartını filan inanılmaz kullanıyor , ısından dolayı pc kendini kapatıyor (koruyor)

ekran kartının fanı durmuş tozdan ittirdim elimle dönüyor şimdi bi test edeyim :D 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

devid.info sitesinden donanım kimliğini arat illaki çıkar bi sonuç

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RunAway
    RunAway's avatar
    Erkek

Hiçbiri olmazsa Driverpack Solition ile kurabilirsin. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

Hocam hp sonuna kadar haklı, lakin gönderdiklerin pcde recovery bölümü bulunuyor. Onu silmeyecekti. 

Neyse hemen hiddetlenme aynı uyanıklığı bende yaptım ve recoveryi kaldırdım. Daha sonra orjinal sistemi yüklemek istediğimde hp'ye mail attım ve 

recovery bölümünün benim sorumluluğumda olduğunu ve garanti süremin bulunmasına rağmen bunu 80$ a sipariş verebileceğimi söylediler. 

Bende içerisinde bir düzüne tehtit bulunan, bir mail atarak yasal olarak windows'a para ödediğimi bunu bana cd ile teslim etmeleri gerektiğini söyledim ve müşteri temsilcisi ile telefonda konuşarak müşteri memnuniyeti adına bana bir defalığına mahsus olarak cdleri gönderdiler. 

Sorarsan kullanıyor muyum ? Hayır. Hp'nin sistesinde 

http://www8.hp.com/tr/tr/support-drivers.html sayfasında otomatik olarak bulun eklentisini çalıştırarak, kendi uyumlu driverını indirip kurabilir.

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
Toplam Hit: 1528 Toplam Mesaj: 11