İlginç Birşey Ama Ne Olduğunu Pek Anlamadım..
-
http://www.roadsideamerica.com/merpals.html
burayı bir arkadaşımız tercüme edebilirmi lütfen? -
Evrimle ilgili bişeyler galiba.
Fotoğraflardan saçma bi konu olduğu anlaşılıyor. -
Merman = Su adamı. mermaid initiate = denizkızı usta; mermaid priestess = denizkızı rahibe; mermaid diviner = denizkızı kahin
ya burda sanirim deniz adamlariyla ilgili birseyler anlatoyr biraz arastirayim bulursam yazarim -
iskeletor'un ordusunda yer almamasına rağmen, iskeletor çağırdığında kırmayıp he-man'e karşı birlik olan, su altında yaşayan turkuaz karakter. bu yaratikmis sanirim
-
Bu tip şeylerin çoğu bir bilim aldatmacasıdır.Büyük ihtimalle fakedir.Evrimcilere göre insan bir orangutan türünden gelmiştir ama burdaki resmedilen bir sürüngen.Ki sürüngenlerde evrimsel sürecte çok daha eskide oluyor.Bunu 2 yıl önce görmüştüm zaten. Sanırım burda mutasyonun önemi vurgulanmakta ama emin olun ki öyle birşey yok.İnanıyorum ki onların hepsi fake.Darwinden sonra bilim adamlar bir yaban domuz kafası bulup bunu insanın atası diye tanıtmışlardır.Aynı zamanda bir ingiliz bilim adamıda bir gorilin çene kemiğini insan kafa tasına monte edip kayıp halka bulundu diye halka lanse etmiştir.Ama 1950 li yıllarda bunun sahteciliği ispat ediliyor.Bunları yapanlardan ne beklersin ki
Toplam Hit: 732 Toplam Mesaj: 5