İlginç Dvd Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gafman
    gafman's avatar
    Erkek
    arkadaşlar ilginç bir sorunla karşı karşıyayım.
    15 yıllık donanım uzmanlarına sordum bir şey diyemedi.

şimdi bundan 1 sene önce bir dvd rw aldım markası LG.

sonra bilgisayarımda gerektiği için bilgileri dvd ye attım.

27 tane dvd yazdım ama 2 tane si sorunlu çıktı kontrol etmek format attık dan sonra aklıma geldi :S

sonra baktım dvd yi açtım içi boş gösteriyor ama %100 dolu gösteriyor.

sonra bir ara vestel dvd ye taktım. televizyonda açtım dvddiyi bütün şeylerimi gördüm.

şoke oldum yaw :)

ama sorun işte ben bu dvd nin içindekileri nasıl alcam ????

bir yardım edin arkadaşlarım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    başka dvd writera tak hoca. okur

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gafman
    gafman's avatar
    Erkek
    akıl hayal tanıcak kadar pc dvd taktım ama tık yok olmuyor...
    aynı korsan film alırsınız da sadece vcd çalıştırır pc de olmaz ya istediğin gibi aynı onun gibi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gafman
    gafman's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bu soruna bir çözüm yokmu :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devil_bugatti
    devil_bugatti's avatar
    Erkek
    hoja dvd nin içini gördüm diyosun o zaman dvd de sorun yok renegadealien kardeşimin dediği gibi başka yapmaktan başka bişi aklıma gelmio

Mesafe her zaman iyidir... Ne haddini aşan olur azizim, Ne de canını sıkan...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek
    dostum bu dorunu analiz edeyim.. cd ya da dvd yazılırken açılış ve kapanış metinleri var cdnin başına ve sonuna bu metinleri yazıyor writer..daha sonra okuyabilmek için.. muhtemelen kapanış metnini yazamamış.. oyüzden pc de açılmayan ama vcd de açılan vcdler gibi oluyor.. şimdi duplicator dediğimiz çoklu çoğaltıcılarla dvd çoğaltan birilerini bul.. kısaca "dab" dediğimiz bu cihazlar genellikle bunu seçmiyorlar yani yarımsa yarım eksikse eksik ne varsa içinde aynen aktarıyorlar.. bir ihtimal ozaman okuyabilir.. nası oluyo bende anlamıyom ama bazen oluyo.. teknik olarak mümkün görünmüyo ama oluyo işte bi dene bakalım..

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    15 yillik o donanimcilarin zihniyetini zikim :)... Dai bende Asus ve Nec marka DVD var eger Nec in yazma kalitesi cok iyi Asus a da gotumu koysam okuyacak amk :)..onun icin bir dvd nin okumadigini bir baska dvd okur...bu bu kadar basittir...Donanim formlarini arastirirsan hangi dvd nin daha iyi yazip hanisinin okuma potansiyuelinini iyi oldunu gorursun. ... Nec 4550 onerebilirim yazmak icin.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek
    katılıyorum.. asus dehşet okuyo onda da bi dene

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gafman
    gafman's avatar
    Erkek
    asus ta da denedim olmuyor arkadaşlar.

yaw şimdi normal tv dvd sini yani analog dvd yi pc ye bağlayamazmıyım. içindekileri almak için çıldırcam yaw.

neden oldu yada nasıl oldu değil benim sorunum benim için önemli olan sorunu çözmek ve bilgilerime ulaşmak yaw
Toplam Hit: 975 Toplam Mesaj: 9