folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İlhan Selçuk Ergenekonla Yollarını Ayırdı

İlhan Selçuk Ergenekonla Yollarını Ayırdı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

Açık İstihbarat'ın 3 ay önceden duyurduğu , Balbay'ın Cumhuriyet'teki ömrünün sınırlı olduğu haberi gerçekleşti ve Cumhuriyet samimiyetsiz bir gerekçe ile Balbay'ı görevinden aldı. 

"Ergenekon" sürecindeki ikircikli tavrına defalarca dikkat çektiğimiz Cumhuriyet bu görevden alma sırasında da okurlarını yanılttı ve Balbay'ın mutabakatı var havası yarattı. Halbuki Balbay Açık İstihbarat'a yaptığı özel açıklama ile "mutabakatı olmadığını" ve Cumhuriyet'in kendisini yaraladığını belirtti. 

Aşağıdaki tepkilerden de anlayacağınız üzere  Cumhuriyet okurları gazetelerine sahip çıkmaya çalışıyor. Açık İstihbarat olarak tekrar uyaralım : Cumhuriyet sadece kamuoyunun gazının almak için bir ihtimal  taktik olarak bir geri adım atabilir fakat uzun vadede Türk Ordusu'ndan küresel güçlerle asenkron kadroların tasfiyesi gibi Cumhuriyet'te de benzer bir tasfiye yaşanacaktır.
    "Ergenekon" ister orduda olsun, ister bürokraside, isterse medyada 2020'lerin kadrolarını oluşturma projesidir.

Cumhuriyet'teki bu dönüşüm projesi üst düzeyde kararlaştırılan ve uygulanan bir projedir ve bu yönüyle BOP'un bir ayağını teşkil etmektedir. Ve İlhan Abi'nin onayı ile gerçekleşmektedir; "İlhan Abi"'ye rağmen değil.

"İlhan Abi"; Turgay Ciner'le kolkola girdiği gün bu dönüşüm süreci başlamıştır.

Bu millet; sürekli isimlere bel bağlayıp, isimler üzerinden ufka yelken açmayı bırakmadığı sürece, daha çok sahte ufuklara doğru yelkenlerine sahte rüzgarlar doldurulacaktır.

Churchill'in Cumhuriyet için uyarladığımız lafını tekrarlayalım :

"Kamuoyu sosisin ve Cumhuriyet'te haberin nasıl yapıldığını bilseydi, ikisine de itibar etmezdi"

Açık İstihbarat

http://www.acikistihbarat.com/Haberler.asp?haber=8788

(Ergenekon Örgütünün Resmi Yayın Organı)

Görüldüğü gibi Ergenekon Örgütü çatlamaya başladı.Zararın neresinden dönülse kardır hesabı ergenekoncular birden amerikancı olmaya başladı.Acaba bunun arkasında yüksek miktarda mangır mı yatmakta yoksa gizli vatan millet sevgisi mi hortlamakta !

Daha önce de belirttiğim üzere Aydın Doğan,Turgay Ciner gibi amerikancıların arasında Cumhuriyet Gazetesi dolayısıyla İlhan Selçuk ta yerini aldı.

Hani ergenekona faso fiso diye bağırıyorlardı ? Ne oldu ? Para tatlı mı geldi ?

Aslında kısmen iyi oldu.Askerlerin itibar ettiği bir gazete nasıl olur da ergenekoncuların elinde kalmaya devam ederdi.Ama tümden amerikancı olması da tehlikeli.Kendine yeni bir duruş belirlemesi lazım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Adam bas bas bağırıyo ben amerikanın memuruyum BOPun eş başkanıyım diye...

Bundan iyi "açık istihbarat" mı olur...

Telgrafın telleri...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

http://odatv.com/n.php?n=iste-cumhuriyette-neler-oldugunun-perde-arkasi-1204101200

okuyunca gülmekten krize giriyordum nerdeyse :) bu kadar mı amerikan ajanlığı belli edilir soner ?

açıkistihbarat sitesi yani ergenekon,cumhuriyet gazetesinin amerikancı olarak dönüştürüldüğünü ve deyim yerindeyse "artık okumayın" derken,CIA ajanı soner yalçın cumhuriyet okurlarına yani statükocu "Beyaz Türklere"  "yanlış anlaşılacak bir durum yok" diyerek okumaya devam etmelerini söylüyor.yani ergenekonla soner yalçın arasında uçurum var !

Peki neden okumaya devam edin diyor ?

Çünkü amerika adım adım ergenekoncuları "ılımlı ergenekoncu" haline getirerek tümden amerikancı olmalarını "uygun kılıfa sokarak" yapıyor ve bunu soner yalçın gibi önemli bir etki ajanıyla sürdürüyor.Elbette basında sadece soner yalçın değil daha bi ton CIA ajanı dolu...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

ats30 bunu yazdı:
    -----------------------------

http://odatv.com/n.php?n=iste-cumhuriyette-neler-oldugunun-perde-arkasi-1204101200

okuyunca gülmekten krize giriyordum nerdeyse :) bu kadar mı amerikan ajanlığı belli edilir soner ?

açıkistihbarat sitesi yani ergenekon,cumhuriyet gazetesinin amerikancı olarak dönüştürüldüğünü ve deyim yerindeyse "artık okumayın" derken,CIA ajanı soner yalçın cumhuriyet okurlarına yani statükocu "Beyaz Türklere"  "yanlış anlaşılacak bir durum yok" diyerek okumaya devam etmelerini söylüyor.yani ergenekonla soner yalçın arasında uçurum var !

Çünkü amerika adım adım ergenekoncuları "ılımlı ergenekoncu" haline getirerek tümden amerikancı olmalarını "uygun kılıfa sokarak" yapıyor ve bunu soner yalçın gibi önemli bir etki ajanıyla sürdürüyor.Elbette basında sadece soner yalçın değil daha bi ton CIA ajanı dolu...

e tayyep icinde yazsana haci . biraz onun hakkinda da bilgilendir .

tayyep kendi agzi ile bop baskaniyim demisti , onun icin . dandirik bi kose yazari amerikan ajani olsa ne olucak ? Koskoca bir devlet baskani var...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

o "dandirik köşe yazarının" gücünü biliyor musun sen ?

yazdıklarımda kimi ne kadar eleştirdiğim açıkca yazıyor.ben başbakan ve ona akıl verenlerin (12 martçıların) amerikayla tam ittifak yapmasını zaten eleştiriyorum.mahir kaynak üstadın dediği gibi bugün ergenekonun başını ezen yarın tayyibin başını ezer.çünkü tayyip amerikanın adamı değil ki amerika acısın..en ufak bi yamuğunda tayyibi tasfiye eder.yerine adam mı yok.AK Parti içinde bol miktarda amerikan ajanı var.ama tayyip bunlardan bir kısmını "nasıl olduysa artık Allah mı yardım etti" tasfiye etti.turhan çömez ergenekoncu değil amerikancıydı.cüneyt zapsu israil-amerika ortak ajanıydı.bunlara karşılık ingiltere destekli abdüllatif şener de deşifre oldu...kim bilir daha bilinmeyen hangileri var.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

maximuss bunu yazdı:

ats30 bunu yazdı:

e tayyep icinde yazsana haci . biraz onun hakkinda da bilgilendir .

tayyep kendi agzi ile bop baskaniyim demisti , onun icin . dandirik bi kose yazari amerikan ajani olsa ne olucak ? Koskoca bir devlet baskani var...

Dandirik mi? Odatv.Com'daki okur yorumlarından ve Soner Yalçın'ın kitaplarının ne kadar sattığından haberin yok galiba?

Toplam Hit: 1071 Toplam Mesaj: 6