folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İlik Bankası Hakkında Bilgisi Olan...

İlik Bankası Hakkında Bilgisi Olan...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    Ya hani ilik bankaları oluyo Kanser hastaları için dokuların uyuştuğu ilikleri arıyolar fln..Bende dokularımın o bankada bulunmasını ve gerekirse uyuşan Kanser hastalarına yardım etmek istiyorum.Bunun için nerelere başvurmam gerek,neler yapmam gerek?...Biraz araştırmaya çalıştım ama bi bilgi bulamadım,bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok mutlu olurum...

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antitartar
    antitartar's avatar
    Erkek
    hacı ben de bi ara merak sarmıstım bu yardım isine ben de arastırdım hicbisey bulamadım zaten icimdeki az bucuk heves de getti ama simdi cık sokaga bobregini satabilecegin bir suru organ simsarı bulursun ama  ilik bankasını zor.....

yok imza mimza dagılın hade
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydonoz07
    maydonoz07's avatar
    Erkek

valla bakıyorum bakıyorum  ''İLLER'' bankasıyla kanserin ne alakası var diye düşünüyorum meğer ''ilik'' miş hay gözümün ferini... 

ben yok biliyorum ama kızılaya bi danış istersen yardımcı olacaklardır.

Türk"üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz, Atsızcıyız, Turancıyız. Basbuğumuz: Atatürk, Yol Göstericimiz: Nihal Atsız, Silahımız: Damarlarımızdaki asil kan, Hedefimiz: Turan! Soyumuz; Saf Türk Soyudur, Dilimiz; arınmıs Türkçe"dir, Töremiz; ne Arap"ın, ne kürdün ne de Batı"nın töresidir, özbeöz Türk"ün töresidir. Türk"ün töre ve kültürünü, yasam tarzı olarak benimseyip yaşar ve yaşatiriz. GökTanrı Türk"ü Korusun..... TÜRK IRKI SAĞ OLSUN....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    Maydonoz ahaha:D İller bankası uçtum:| Ya abi bence vardır ya,yani yoksa bayaa bi sövcem...Antitartar sende haklısın bilgilendirseler bizleri fln o simsarların sonu gelir ama halkı onların kucağına itiyo sistem...

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
Toplam Hit: 787 Toplam Mesaj: 4