İlim İrfan Yayma Cemiyeti : Netflix

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Yeni diziye başladım dün müritler. Sense8

Baktım millet birbirine giriyor. somra netflix netflix  biyerlerden hatırlıyorum. Oarange is new Black' çağrışım yaptırdı ki o da öyleydi ..

Sanırm bu şirket ilim irfan yayma cemiyeti için çalışıyor..

ltcelik tarafından 10/Haz/15 09:19 tarihinde düzenlenmiştir

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Anlayanlar alıntı yapıp anlatsın lütfen.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Ne demek istediğini ben de anlamadım.

Netflix olayına gelince. Dünya çapında 200 ülke de yayın yapıyor diye biliyorum. Bizim ülkemize de gelecekti ama sansür boku ve bağlantı hızlarının düşüklüğünden dolayı gelmemişti. Çok kaliteli hd yayınlara sahip. Kendisinin sponsor olduğu çoğu dizisini tüm bölümlerini bir defa da yayınlıyor.  

coLin tarafından 07/Haz/15 17:48 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Anlayanlar alıntı yapıp anlatsın lütfen.

1. Daha önceden Orange is new Black adlı bir diziyi Netflix izlemiş mürid.

2. Sense8 adlı diziyi izlerken, flim izleme siteleri bok gibi olduğundan beğenmemiş.

3. Arayışlarına devam ederken Netflix i bulmuş.

4. Lan ben burada OiNB 'i izlemiştim bunu da izlerim ki demiş.

5. Mürid Netflix 'e karşı duygu kabarması yaşamış.

6. Sonsuza kadar mutlu yaşamışlar.

Not:

Kolay olmadı.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Özür yav kafan biraz meşgulkenn yazmışım  konuyu , Okuyunca ben de anlamadım :D

bu netflix şirketinin yaptığı dizilerde hep tema homo seksüel ilişki üzerinden gidiyor da  . Orange is New Blackte olduğu gibi bu yeni Sense8 dizisinde de aynen ..

O yüzden şeyittimdi :D

işgillendim yani.. bu şirket  "İlim İrfan Yayama Cemiyeti" için çalışıyor diye :D

Ama dizler güzel kötü değil 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

ilim yayma cemiyetinin yurdunda kalıyorum lan dedim ne oluyo :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Hacı malı nerden alıyorsun kaça veriyorlar?  :))

...said addicted.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    ltcelik bunu yazdı

bu netflix şirketinin yaptığı dizilerde hep tema homo seksüel ilişki üzerinden gidiyor da  . Orange is New Blackte olduğu gibi bu yeni Sense8 dizisinde de aynen ..

işgillendim yani.. bu şirket  "İlim İrfan Yayama Cemiyeti" için çalışıyor diye :D

hocam homoseksüel ilişkisi ile ilim irfan yayma cemiyetini nasıl bağladın ya :)

netflix işine hayran kalmak istiyorsan house of card ve dare devil i de izle :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    piradomim bunu yazdı
    ltcelik bunu yazdı

hocam homoseksüel ilişkisi ile ilim irfan yayma cemiyetini nasıl bağladın ya :)

netflix işine hayran kalmak istiyorsan house of card ve dare devil i de izle :)

Sabahları İşe giderken Virgin Rdyo dinliyorum Gevezeyi.. Orda bir "tip" konuşturuyorlar "gay" güya..  bir de kurucusu olduğu cemiyet var "ilim irfan yayma cemiyeti"

ltcelik tarafından 10/Haz/15 09:19 tarihinde düzenlenmiştir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opsiyonel_Bilgiler
    Opsiyonel_Bilgiler's avatar
    Erkek

Torrent kullanın torrent. Ne netfiliksi.

imza mı gelmiş?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

neyin kafası hacı

Toplam Hit: 1332 Toplam Mesaj: 10