İlişkiniz Sadece Seks Üzerine Mi?
-
İlişkiniz sadece seks üzerine mi?
Şimdi, eğer bu soruyu sormaya başladıysanız aslında cevabınız da hazır demektir:
"Evet"
Çünkü insan durup dururken böyle sorular sormaz. Anormal bir durum vardır. Ve bu tür şüphelerin hepsi aslında doğrudur.
Günün birinde, "Beni hala eskisi gibi sevmiyor mu?", "Acaba beni aldatıyor mu?", "Yalan mı söylüyor bana?" gibi şeyler aklınıza takılırsa hepsinin cevabı aynıdır;
"Evet"
Hatta "Bu toplantıdayım" diyor ama acaba orada değil mi?"nin cevabı bile aynıdır.
Kısacası boşuna şüphelenmezsiniz. (Ruh hastası, fatal attraction kadınlar hariç)
Ama siz bu acımasız cevabı bir süreliğine de olsa görmezden gelirsiniz. Önce kendinize ve ona zaman tanırsınız.
Bu dönemde kendine bakma alametleri gösterirsiniz. Yeni saç, rejim atakları falan...
İşte "Saçımı kestireyim mi?" kavgaları da bu döneme rastlar.
Sonra ufak tefek dedektiflikler yapmaya başlarsınız. Manasız telefon açmalar, "Neredesin?" soruları, iş gezilerine, "Ben de geleyim" tripleri...
Ha bir de, abuk sabuk kıskandırma çabaları...
Yavaş yavaş sinirleriniz bozulmaya başlar.
Artık o yola girmişsinizdir. Geri dönemezsiniz.
Nasıl bir tesadüfse etrafınızda herkes, sizin şüphe ettiğiniz konulardan bahsetmeye başlar. Bir başkasının hikayesi, bir dizi film, bir şarkı...
Üstüste gelir hepsi.
En büyük hatanız yakın arkadaşınıza bu durumdan bahsetmenizdir.
İşte o zaman ok yaydan çıkar.
Şimdi geri dönme şansınız hiç kalmamış demektir. Çünkü o da sizi doldurmaya başlar. Etraftan yaşanmış hikayeler toplar size getirir.
İyice kaptırırsınız kendinizi...
Sonra bir bakarsınız ki, arkadaşlarınız arasında konuşulan tek konu haline gelmişsiniz.
Sanki kimsenin problemi yok, sanki başka konu yok gibi artık herkes sizin için fikir üretmektedir.
Onların da karşısına öldürecekleri bir ilişki çıkmıştır. Aç kurtlar gibi doluşurlar.
Bunu aslında kötü niyetle yapmazlar. Onların da elinde değildir artık.
Bu arkadaş toplantılarında mutlaka fal bakılır. Kahve telveleri arasında şüpheleri doğrulayan karaltılar aranır. Mutlaka onu bulan biri çıkar.
Herkes sizi göklere çıkartırken onu da yerin dibine batırır.
"Senden iyisini mi bulacak? Kendi kaybeder..." dönemi...
Nasıl olduğunu anlamadan iş gitgide ciddileşmeye başlamıştır.
Sizin ilişkiniz sanki dünyanın en kötüsü birlikteliği gibi ortada kalmıştır.
"Ya, o kadar da kötü değil" diye geri de dönemezsiniz.
Dedim ya, ok yaydan çıkmıştır artık.
Birgün kendine güveniniz tamdır ertesi gün yerlerde sürünür.
Bu da, sizin birgün bakımlı ve neşeli ertesi gün asabi ve perişan görünmeniz demektir.
Denge yani...
Kalmamıştır.
Yahu nereden nereye geldik?
Kendi kendinize sorduğunuz o masum görünüşlü soru sizi nerelere getirdi, ne hallere soktu?
Kapris yapayım dediniz, ne oldu?
Kaçtı, değil mi?
Kaçar.
Demek ki neymiş?
İlk bakış, ilk his ve ilk şüphe...
Bunların hepsi doğrudur...
Ben bunu söyleyeyim de siz ne halt ederseniz edin... -
nerden buluyn böyle şeyleri dersini dinle sen :D
-
sapına kadar hakLı ßi yazı. harßi kizLarın ozeLe$tirilerini ßekliyoruz bunun altına...
Toplam Hit: 922 Toplam Mesaj: 3