folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İlizyon Öğrenmem Lazım ?

İlizyon Öğrenmem Lazım ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Arkadaslar bu ara acilen bi kaç numara öğrenmem lazım. Sevdiğim biri var ve onu etkilemek istiyorum ilizyonu çok seviyor ama nası yapıldığı konusunda fikri yok yani çok karmasık olmasına gerek yok basit ama etkileyici olsun yeter...

Nerden öğrenebilirim , video anlatımı olan siteler felan varmı ama ingilizcm yok türkçe kaynak olması lazım yada içinizde bi kaç numara bilen varsa öğretebilirmi,,,

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek

hacı kaşık bük :D ciddi diyorum ilizyon değildir yapan gerçekten yapar

http://www.google.com.tr/#hl=tr&source=hp&biw=1024&bih=653&q=telekineziyle+ka%C5%9F%C4%B1k+b%C3%BCkme&aq=f&aqi=g10&aql=&oq=&fp=84dd53ea4f983897

araştır öğren....

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ivy
    ivy's avatar
    Erkek

arefe mi özendin hocam :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kart h,lelerinden başla kolaydır diğerlerine sonra atlarsın..

önce bi el çabukluğu kazanman açısından :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

hocam hiçbişey öğrenmeden o an bişey bul saklamaya çalıs bileğinin içne fln yerleştir yakalarsada beraber gülün bence daha etkili olur :D

Nerde o eski TBT...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek

aref benden özenmiştir beni bilen bilir dicem de kimse hatırlamaz. telekineziye benim merakım çok eski. gözümün önünde birini bişey yaptı gören küçk dilini yutar aref falan hikaye merak saldım bende. Forumda da bir ara bilgilerimi paylaşıyordum da şuanda durdum. iğnenin üstünde kağıt falan çerimeye başaldıydı herkesler ne günlerdi. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

DarkFall bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam hiçbişey öğrenmeden o an bişey bul saklamaya çalıs bileğinin içne fln yerleştir yakalarsada beraber gülün bence daha etkili olur :D

-----------------------------

evet tahminen öyle olacak ama etkilemek istiyorum kişiyi

aklıma bi numara geldi eskiden forumda paylasılmıştı 2007 de olması lazım :) 9 ve 9 un katlarını tabloda yazıyorduk sistemli bi şekilde  sonra aralara rasgele yazı yazıyorduk sonra kişiye işlem yaptırıyoduk felan tam hatırlamıyorum bileniniz varmı 9 ve 9 zun katlarını yazıyoduk tabloya onu hatırlıyorum lisede öğretmenlerime yapmıştım çok şaşırmışlardı :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

gençler nmarayı biraz daha hatırladım... bi tablo yapıyoruz  p ve dokuzun katlarını sistematik şekilde yazıyoruz aralara rasgele sayılar serpiştiryoruz. karsılarınada harfler yazıyor her sayının karsısına şimdilik bu kadar hatırladım...

işlem yaptırıyorz işlemde 9 sayısıyla ilgiliydi.. bunu hatırlamam gerek yardımcı olun beyler :))

Toplam Hit: 898 Toplam Mesaj: 8