folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder İlk Acılışta Firma Reklamını Silme

İlk Acılışta Firma Reklamını Silme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

arkadaşlar benim anakart crea firmasının almış oldugu anakart pc acılırken crea yazıyor bunu degiştirmenin bir yolu yokmu bekonun da anakartı öle acılırken beko yazıyor bu reklamı kaldırmanın bir yolu yokmu bilen arkadaş bir yol gösterirse sevinirim

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

ilgilenen veya nasıl olacagını bilen yok mu?

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

google amca yardımı ile ilk çıkan link :S

BIOS Ayarlarında; Advanced Bios Features ya da Boot menüsünden Full Screen Logo seçeneğini bularakDisable yapınız.

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

araştırdım ama bunu kendimize göre düzenleyemezmiyiz onu ögrenmek istedim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
Toplam Hit: 911 Toplam Mesaj: 5