folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İlk Çift Taraflı Boş DVD

İlk Çift Taraflı Boş DVD

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    discoteam
    discoteam's avatar
    Erkek
    Trexdata ilk çift taraflı boş DVD'yi piyasaya sürüyor. Diskler 9.4 GB veri saklayabiliyor ve disklere 8X hızında veri yazılabiliyor.

Üreticiye göre boş medyalar genel geçer tüm yazıcı ve okuyucu cihazlarla uyumlu. Tamamen oynatım için DVD'nin kullanılması gerekiyor. Bu yüzden kullanıcı sadece bir yüze yazamıyor bilakis verileri dağıtmak zorunda – aynı iki boş DVD de olduğu gibi

www.canliskorlar.tk
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek

eminmisin?

çünkü bnm kamerada kullandıgım dvdlerde çift taraflı, üstelik bazıları silinip yazılabiliyor,

ama bahsettiklerim normallerinden daha küçük,  

çocuktum,büyüdüm
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    mümkündür terebaytlık yazıp siline bilenler çıktıına göre

tahribat.com a can feda
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

en son satırdaki gibiyse kullanışsız gibime geldi ben önce bi yönü sonra bi yönü doldurmak istedrdim bu 2 dvdyi tek gibi

kabul ediyor kanımca keşke 1 cd üstünde 2 farklı dvd şeklinde olsaydı... söyle yapsınlar hacı iftara yetişsin

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
Toplam Hit: 767 Toplam Mesaj: 4