Ilk Defa İşte Bu Kız Dedim
-
Bugün metroda karşıma bir kız oturdu babasıyla birlikte, kız çalısıyor herhalde evine mi gelmiş ne tam bilmiyorum ama kız hem güzeldi, hem masum yüzlü hemde akıllı konuşuyordu, ilk defa hem tipini beğendiğim hemde konusmasını akıl yapısını begendiğim bir kıza rastladım, ama malesef ne konuşabildim ne de temas kurabildim, öylece geçip gitti, şuan garip bir haldeyim, duygusalım biraz, böyle bir konuyu açmam lazımdı, böyle işte hacılar, elimden kayıp gitti...
-
bana her gün oluyor bu hacı
-
Bilinmeyen bunu yazdı:
-----------------------------bana her gün oluyor bu hacı
-----------------------------hacım benim korkum var evde kalcam diye :) çünkü çok nadir begenıyorum, ama bunu begendim, ama öyle kendimi içki masalarına vurcak falanda degilim,
keske bir sans daha derim, olmazsada olmaz yani, ama olursa fena olmaz, ne bilyim hacı uzun zamandır ilk defa hosuma giden biri
-
Sittiret haci. Bana da daha bugun oldu manitayla gezdim tozdum yolladim evine gittim duraga otostop cekeyim diye. Bi bayan otobus bekliyordu, egilmis sms yazarken. Saclari yuzune gelmiz falan beni bir cekim sardi bir cekim ki alabilene askolsun. Neyse yani kiz gizemli geldi ondan oyle oldu. Nereye gittigini falan sordum kafayi kaldirdi bi iki cumle konustuk sonra benim heves kacti bindim gittim..
-
hocu aynı durumu bir kaç sene önce yaşadım.
olay farklıydı ama ;
normalde çarşı içinde yürümem, ara sokakları kullanırım kalabalık beni bunaltır hep izleniyormuşum insanlar bakıyor hissine kapılırım.bi ara tam çarşının göbeğinde bi abimize işim düştü yanına gidiyorum...
akşam saatleri 8 9 civarı, sokaklar yavaş yavaş boşalmış vaziyette.
karşıdan bi hatun geliyor ama o nasıl geliş be abi .... bir sıkıntı var yüzünde, öyle masum ki bakmaktan kendimi alamadım durdum......
arkasından köşeyi dönene kadar göz ucumla dikkatle izledim.
hiç rahatsız olmadı ilk bakışımda..
ama içim nası cız etti varya :| ertesi gün erkenden o cadde üzerinde bekledim..
bekledim...
bekledim.....
yok geçmedi.
hayaller kırık, umutlar tükenmiş, büyük bir boşluğa girdim.
ah be abi anlatamam o dakikaları boşver oluyor böyle şeyler..
-
öyle durumlarda hatun kişi tam hatırlanamadığı için daha bi büyür insanın gözünde
-
Sözler bazen kifayetsiz kalır, !
Edit: Sen bunları diyince hacım birden aklıma bi beste geldi tam senin durumunla eşleşiyor dinlemeni tawsiye ederim, ;
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eaWoJQh7BYo
Budur:)