İlk İphone Uygulamamız Yayında!
-
Merhaba Hocalar,
Mobil uygulama geliştirme konusunda bir kaç arkadaş projeler çıkarmaya çalışıyoruz bu kapsamda iphone uygulama geliştirme, yayınlama süreci vb. konularda deneyim kazanmak için ilk basit uygulamamız olan Knowapp'ı geliştirip, yayınladık. (orjinal ismi iKnow idi fakat aynı isimde olduğu için o şekilde yayınlayamadık) Bu uygulamayı indirip, olumlu yorumlamanızı rica ederim. (tabi ki zorunluluk olamaz nefret ederseniz onu da yazın) ayrıca uygulama içerisinde beğendiğiniz bilgileri yine uygulama içerisinden sosyal medya aracılığıyla paylaşabilirsiniz.Bu uygulama toplamda 18 kategoride (belki de bi kısmını bildiğiniz) ilginç bilgiler bulundurur. Ücretsiz olarak indirebileceğiniz uygulamayı dilerseniz satın alarak tüm kategorileri açabilirsiniz.

Uygulama linki https://itunes.apple.com/tr/app/knowapp/id916460288
Amacımız ilk aşmada uygulama indirme kategorisinde sıralamaya girmek. Bu yüzden desteğinize ihtiyacım var.
Teşekkürler.
-
hocam iphone u alayım indirip uplarız tabiki , fakat türkçe desteği yokmu yoksa bana mı öyle geldi.
( türkçe olmasına gerek yok ben anlarım da android de türkçe olmayan uygulamara bizim millet küfür edip 1 puan veriyor )
PanxeR tarafından 29/Eyl/14 14:53 tarihinde düzenlenmiştir -
Teşekkürler PanxeR Hocam,
Alternatif dil desteği yok bu versiyonda içeriklerin hepsi İngilizce.
-
"knowledges" olmaz "knowledge" olur. Knowledge kelimesinin çoğulu yok.
"Add favourites" çok havada bir cümle. Ne demek istediği anlaşılmıyor.
krypt tarafından 29/Eyl/14 15:00 tarihinde düzenlenmiştir -
uygulama fotosunu görünce şak diye beynimde farklı bir uygulama projesi belirdi lan :d
Gerçi pek tutulur yanı olmaz gibi ama ben yine içim de kalmasın diye belirteyim, belki fikrimi kapıp uygulamaya döken biri çıkar. Belki de vardır bilmiyorum.
Fotoyu görünce ilaç kutusu sandım. İlaç kutusunun fotosunu çekip uygulamaya gösterince prospektüs'ünü çıkaran bir şey sandım.
Yani piyasada var mı yok mu bilmiyorum ama ilaç kutusunun fotosunu çekip uygulamaya göstererek prospektüs'ünü bulan bir şey yazılabilir :d
-
Teşekkürler KrypT hocam, revizyonlarımıza ekliyorum hemen.
-
uygulamanın yorumlarına girdimde uygulamayı yapanlardan biri sanırım emeğinize sağlık uygulama çok başırılı yazmış komik olmuş:) android olduğum için kuramadım
-
patates hocam bizden değil o ama ilk indirttiğimiz yakın çevreden arkadaş olabilir takma isim olduğu için net bilmiyoruz :)