İlk Melek
-
Gülüşünü as intihar koğuşlarına
As ki;
Üzerinde,
Yaşamla ölüm arasında binbir ikilemle
Ve vadesi dolmuş umutlarla voltalar atılan o sonsuz yol
Mühürlensin artık !
Tesellisi ol yalanlarla kirlenmiş dünya'nın;
Yeryüzüne inen ilk melek ol.
Eksik yaşanmış çocukluğumun
Kederi ve kaderi hiçe sayan gülümsemesi ol.
Yaralı gençliğime mükafat,
Yorgun düşlerime nefes ol.
Sınırlarım ol;
Ötesi mayın dolu sınırlarım...
Beyazlarım ol;
Karanlıklarımı örten beyazlarım...
Kendin ol kısaca;sadece sen ol
Tek bir farkın olsun senden;
Sadece benim ol.
başlık olmadı galba ama idare edin içimden geldi yazdım beğensenizde lülü,beğenmesenizde :D (Dikkat şakadır :) -
valla lülü kısmın beni de pek enterese etmesede beğendim hoca iyi yazmışın :D
-
umrunda olmasa konuyu acmazdin herhalde.
guzel yazmissin.
-
la bu kadar ciddiye alıcanızı bilseydim "dikkat şakadır" diye notta düşerdim :)
7-19 bunu beğencek en son kişiyi sorsalardı bana seni söylerdim hoca pek bi iplemez tavırların varya hani bu duygusal oalylara karşı ona binaen yani yanlış anlama diye notta düşeyim :) -
guzel biseye kotu demek olmaz, benim anlamadigim birine bu kadar takilip deger vermeniz. kimse buna degmez
-
sözü geçen şeyin benim anladığım bişey olduğunu nerden çıakrdın hocam :) Sence bir "insan"a böyle birşey yazılabilir mi,bilmem bence yazılamaz ki bende zaten bunları yazarken sadece bir melek hayal ettim yo,yo bir benzetme değil,ciddi anlamda bir melek hayal ettim zaten o yazılanların hepside bir hayale yazılmıştır hocam çünkü öyle hayallerdir ki onlar gerçeğin onlar kadar güzel olabilmesi olasılık dışıdır.Nasıl bir insan mükafatı olabilir ki yaralı gençliğimizin ? Ne kadar mükemmel olabilir ki bir insan..
-
Tek bir farkın olsun senden;
Sadece benim ol.hoş demişsin.
-
Denemelerini takip ediyorum, keza bu şiirinde hoş olmuş... Devamını bekliyorum.
-
Etkilenmedik değil ama "tesellisi ol cehennemin" , "tesellisi ol dünyanın" dan çok daha etkili bir öneriymiş onu şimdi fark ettim gülüşünü as zaten başlı başına ordan çalınmış bişey böylesine derin söz sarfetmek benim kapasitemi aşar ona itirazımız yok ama türk patent endüstrisi derki bir eserin %20sinden fazlası başka bir eserde bulunuyorsa o eser aslında orjinaline aittir şöyle bir göz gezdirince hem anlatılan konu olarak hem de kullanılan sözcükler olarak %20den fazlasını görmemekle birlikte herhangi bir sahplik iddiamda yok çünkü bir söz,onu anlayabilen herkesindir tıpkı bir şiir yahut bir romanın tümü gibi.Leman Sam'ınkini merak edenler: http://hawin.blogcu.com/cehennem-melegi-leman-sam/215690 şarkısını dinleyin özellik fon müziği: http://www.youtube.com/watch?v=q_CReGRKDxU
-
hacı onnumara yazmıssın tebrık ederım =) begendıgım yerlerı facede paylassam sorun olur mu ?
-
Çok sevdim...
Hafiften Ahmet telli buğusu var dizelerinde...
Beyendimsede lülü
beyenmesem de lülü...