İlk Msn'me Ulaşmam Lazım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    house
    house's avatar
    Erkek

İyi geceler arkadaşlar inşallah konuyu doğru yere açmışımdır şimdi söyliyeceğim konu için tbt arşivini inceledim işime yarıyan bir şey bulamadım.

Benim ilk messenger hesabına giriş yapmam gerek fakat şifreyi hatırlamıorum denemediğiö şifre kalmadı. şöyle diyim güvenlik sorusunda en iyi çocukluk arkadaşınız diyor ben o zamanki arkadaşlarımı bile hatırlamıyorum o derece.

Birkaç yöntem denedim hotmaile filan ingilizce mail attım durumu anlattım ama bir yanıt gelmedi. Aklıma gelen son şey kendi msn hesabımı hacklemek arşivi inceledim ell tututlur bir program vs. yok.

Arkadaşlar sizin aklınıza gelen bir yöntem varmı ? Şimdiden teşekkür ederim.

Every thing"s place and her time reach
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alli
    alli's avatar
    Erkek

o zaman girdiğin bilgiler doğruysa yada hatırlıyorsan supporta mail atıp geri alabilirsin . diğer yöntemler biraz mantıksız

https://i.imgur.com/lCgZ0V0.jpg
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

ilk msnin bu kadar uzun süre nasıl kapanmıyor?

He is finding himself.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    house
    house's avatar
    Erkek

Kapanmışmıdır bilemiyorum ama mail attım arkadaşlar işe yaramadı :/

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek

bildiğim kadarıyla hotmail maynet gibi kapanmıyor..

xxx
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

sana bir şey söyleyeyim eğer bunun önemi yoksa kasmaya devam et benim çok eski bir msn adresim vardı bir kaç senedir açmıyordum aklıma geldi geçenlerde dur bir açayım diye açtım içinde doğal olarak mailler yoktu ve eklediğim kişilerde hiç bir şey kalmamış sıfırlanmış yani eğer bunun içinse sıfır bir msn açmış gibi oluyorsun bunu bil

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    house
    house's avatar
    Erkek

Mail ile ilgisi war şöyle oraya bi hesabın parola sıfırlama maili gelecek ... Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim :)

Toplam Hit: 1552 Toplam Mesaj: 7