folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İlk Sahibinden Satılık Telefonlar 6230İ, 6280 Tamir Görmemiştir

İlk Sahibinden Satılık Telefonlar 6230İ, 6280 Tamir Görmemiştir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birgaripaskbestesi
    birgaripaskbestesi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhabalar;

İlk sahibi olarak aldığım ve bu zamana kadar iyi kötü bir çok anılarımı paylaştığım telefonlarımı teknolojiye ayak uyduramamalarından ötürü satmak-ayrılmak- zorunda kalıyorum. Biliyorum acı bir durum bu ama hayatın gerçekleri, savaş esnasında iş göremeyecek olan askerleri ileriki cephelere götürmedikleri gibi bende artık hayatımın geri kalanında olmalarını istemiyorum. Bu onlardan bıktığım anlamına gelmiyor, sadece kendilerine verilen görevleri yerine getirdiklerine inandığım için aile içi mecliste böyle bir karar aldık.

İşin şakası bir yana, telefonlarımı üst model telefon almak için takas yada satılık olarak vermek istiyorum.

Telefonların ikisinde de bir problem yoktur. Gayet güzel bir şekilde çalışmaktadır. Kutuları olmadığı için kutusuz vericem, yanlarında hafıza kartı ve şarj aletleri birde kulaklık vericem.

6230i fiyatı 85 TL

6280 Fiyatı 100 TL

ikisini birden alırsanız son fiyat 165 TL

üst model telefonlarla farkını vererek takas etmek istiyorum.

gariplikten arta kalan zamanların yüksündürdüğü bir yalnızlık benimkisi... http://www.gezgin.web.tr
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cevik
    cevik's avatar
    Erkek

6230i zamanin en iyi en kullanisli telefonuydu, bana biraz pahali geldi sanki. Neticede serbest piyasa iyi satislar.

Parlayan bizi paylar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek

hoca foto var mı..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

cevik bunu yazdı:
    -----------------------------

6230i zamanin en iyi en kullanisli telefonuydu, bana biraz pahali geldi sanki. Neticede serbest piyasa iyi satislar.

o telefon çıkmadan 1 yıl önce bende s65 vardi 

telefonların özellikleri aynı fakat benimkinin ekranı daha büyüktü ve daha iyi foto çekiodu (s65 ilk 1.3 mp teldi )

x))

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cevik
    cevik's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

cevik bunu yazdı:

o telefon çıkmadan 1 yıl önce bende s65 vardi 

telefonların özellikleri aynı fakat benimkinin ekranı daha büyüktü ve daha iyi foto çekiodu (s65 ilk 1.3 mp teldi )

x))

Hacim o telefonuda hatirliyorum siemensin en boktan symbian işletim sistemli telefonuydu,

menüsü 6600 tan calinmiş :)

Parlayan bizi paylar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birgaripaskbestesi
    birgaripaskbestesi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Resimleri şu an için yok ama en kısa sürede eklicem. Ama kullanımdan kaynaklanan soyulmaların dışında bir kötü görüntü yok.

gariplikten arta kalan zamanların yüksündürdüğü bir yalnızlık benimkisi... http://www.gezgin.web.tr
Toplam Hit: 1319 Toplam Mesaj: 6