İlk Sahibinden Satılık Telefonlar 6230İ, 6280 Tamir Görmemiştir
-
Merhabalar;
İlk sahibi olarak aldığım ve bu zamana kadar iyi kötü bir çok anılarımı paylaştığım telefonlarımı teknolojiye ayak uyduramamalarından ötürü satmak-ayrılmak- zorunda kalıyorum. Biliyorum acı bir durum bu ama hayatın gerçekleri, savaş esnasında iş göremeyecek olan askerleri ileriki cephelere götürmedikleri gibi bende artık hayatımın geri kalanında olmalarını istemiyorum. Bu onlardan bıktığım anlamına gelmiyor, sadece kendilerine verilen görevleri yerine getirdiklerine inandığım için aile içi mecliste böyle bir karar aldık.
İşin şakası bir yana, telefonlarımı üst model telefon almak için takas yada satılık olarak vermek istiyorum.
Telefonların ikisinde de bir problem yoktur. Gayet güzel bir şekilde çalışmaktadır. Kutuları olmadığı için kutusuz vericem, yanlarında hafıza kartı ve şarj aletleri birde kulaklık vericem.
6230i fiyatı 85 TL
6280 Fiyatı 100 TL
ikisini birden alırsanız son fiyat 165 TL
üst model telefonlarla farkını vererek takas etmek istiyorum.
-
6230i zamanin en iyi en kullanisli telefonuydu, bana biraz pahali geldi sanki. Neticede serbest piyasa iyi satislar.
-
hoca foto var mı..
-
cevik bunu yazdı:
-----------------------------
6230i zamanin en iyi en kullanisli telefonuydu, bana biraz pahali geldi sanki. Neticede serbest piyasa iyi satislar.
-----------------------------o telefon çıkmadan 1 yıl önce bende s65 vardi
telefonların özellikleri aynı fakat benimkinin ekranı daha büyüktü ve daha iyi foto çekiodu (s65 ilk 1.3 mp teldi )
x))
-
PanxeR bunu yazdı:
cevik bunu yazdı:
-----------------------------o telefon çıkmadan 1 yıl önce bende s65 vardi
telefonların özellikleri aynı fakat benimkinin ekranı daha büyüktü ve daha iyi foto çekiodu (s65 ilk 1.3 mp teldi )
x))
-----------------------------Hacim o telefonuda hatirliyorum siemensin en boktan symbian işletim sistemli telefonuydu,
menüsü 6600 tan calinmiş :)
-
Resimleri şu an için yok ama en kısa sürede eklicem. Ama kullanımdan kaynaklanan soyulmaların dışında bir kötü görüntü yok.