İlluminati Ve Tesadüfler
-
Az önce izlediğim bi videoyu paylasmak istedim.Bakın bu da bi tesadüf mü?Yoksa saçma sapan bişey mi?
-
bu ara tahribat da iyi sardı illuminatiye. butun bunları bilsek ne degişiyor, bilmesek ne
-
mizahi bunu yazdı:
-----------------------------bu ara tahribat da iyi sardı illuminatiye. butun bunları bilsek ne degişiyor, bilmesek ne
-----------------------------Senin için bişey değiştirmeyecekse yorum yapmayabilirsin.Kimse zorlamadı seni
-
Abi şu isimli kitabım çıktı diyenlere uyuz oluyorum bu sakallı arkadaş da öyle başlamış konuşmasına.
- Merhaba efendim programımıza hoşgeldiniz nasılsınız?
- İyiyim efendim siz nasılsınız ha bu arada kitabım çıktı beni sevenlere müjdem olsun. -
Caliber bunu yazdı:
-----------------------------Abi şu isimli kitabım çıktı diyenlere uyuz oluyorum.
- Merhaba efendim programımıza hoşgeldiniz nasılsınız?
- İyiyim efendim siz nasılsınız ha bu arada kitabım çıktı beni sevenlere müjdem olsun.
-----------------------------Hocam yanlış anladın sanırım bu onlardan değil..Bu adam zaten kendi kitabı üstüne videolar çekiyor,yeterince sattı kitabı zaten..Reklam değil yani,bu 6-7 . videosu falan
-
ölenlerin arasında mason vardır dostum
bu adam ciddi ciddi kitap mı yazdı?
-
Bıktık bu İlluminatiniden bıktık,
-
illuminatinin gözüne fışkırtım, size bişey olmasın hacı :F
-
Yahu arkadaş millet işi gücü bıraktı internette illimunatili şeyler arıyor. Kendi sitesinde 25 gün kaldı yazıyor.. 25 gün sonra aha biz illimunatiyiz dicekler işte.. Niye bu millet bu kadar kastıysa anlamıyorum.
-
biride bu esrarengiz adamın adını verse?
-
elemanın adı teoman karadenizmiş.
bu video sayesinde sörf yaparken karaçalı dan bi acapella dinlemiş oldum uzun zaman sonra. bi işe yaradı konu :|
http://www.facebook.com/photo.php?v=120272634742046
eneee bu adam dj crowl muş ayrıca. hey gidi günler..