İlngc Bir Donanim Sorunu
-
Twitterda birsey azarken birden v'de basili kalmis gibi kendi kendine v'ye basmaya basladi bilgisayar. Kapattim, actim ve acilista fazla tusa basin a igrnc ses cikar. Onu cikartmaya basladi. Laptop'u acip klavye kablosunun baglantisini cikarttim. Cunku v'yi falan soktum birsey olmadi.
Ardindan calisti. Fakat, bugun actigimda yine sikinti cikti. klavye baglantisi yokken (usb ile takiyordum ama cikarttim) yine v'ye basiyor. Donanimsal birsey olabilir. Fare, klavye, cd-rom; ne varsa soktum. Hala porblem var.
Nedendir fikri olan var mi ?
edit: telefondan giriyorum. Donanimsal olabilecegini dusundum cumku klavye yokken basiyor. Sacma sapan bir is anlayamadim. Driverlardan mi yoksa baska birseyden mi bilmiyorum.
-
ilginc bi sorun. basina gelen varsa yazsin merak ettim bende
-
klavyen usb mi ps2 mi?
bi hava neyin tut soketlere temizle bakalım. bi görmek lazım amk böyle olmaz ki :)
-
klavye kaptopa monteli ama baglantilari soktum klavyedendir diye. Usb klavye vardi microsoftun onu kullandim sikinti yoktu. Bugun yine problem cikartti
