folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder İlngc Bir Donanim Sorunu

İlngc Bir Donanim Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Twitterda birsey azarken birden v'de basili kalmis gibi kendi kendine v'ye basmaya basladi bilgisayar. Kapattim, actim ve acilista fazla tusa basin a igrnc ses cikar. Onu cikartmaya basladi. Laptop'u acip klavye kablosunun baglantisini cikarttim. Cunku v'yi falan soktum birsey olmadi. 

Ardindan calisti. Fakat, bugun actigimda yine sikinti cikti. klavye baglantisi yokken (usb ile takiyordum ama cikarttim) yine v'ye basiyor. Donanimsal birsey olabilir. Fare, klavye, cd-rom; ne varsa soktum. Hala porblem var. 

Nedendir fikri olan var mi ?

edit: telefondan giriyorum. Donanimsal olabilecegini dusundum cumku klavye yokken basiyor. Sacma sapan bir is anlayamadim. Driverlardan mi yoksa baska birseyden mi bilmiyorum. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

ilginc bi sorun. basina gelen varsa yazsin merak ettim bende

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

klavyen usb mi ps2 mi?

bi hava neyin tut soketlere temizle bakalım. bi görmek lazım amk böyle olmaz ki :)

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

klavye kaptopa monteli ama baglantilari soktum klavyedendir diye. Usb klavye vardi microsoftun onu kullandim sikinti yoktu. Bugun yine problem cikartti

Toplam Hit: 624 Toplam Mesaj: 4