Imac
-
Selamlar son 2 senede 4. laptop'u patlatmamdan sonra masaüstü bilgisayar karar verdim, bir tane imac almak istiyorum 27 inc 3.2ghz new imac'lerden amerikada sadece 1.999 dolar !
türkiyede iste 6milyar 700 :S
amerikadan bunu getirtmek istiyorum ancak amerika fiyatına daha yakınlardan ucuza alabilecegim biryer var mı veya bir taktigi ? amerikaya gideyim dedim 12 saat git gel 24 saat ucak yolculugunu çekmek istemiyorum yakınlardan alabilecegim aynı fiyata biryer biliyorsanız veya şu şekilde al aynı fiyata gelir daha rahat edersin dediginiz bilgidiginiz birşeyler varsa duymak isterim
teşekkürler
-
amerikaya gidip imac i alıp buraya gelsen yine aynı paraya gelir hemen hemen zaten :D
-
aynı dert bendede var. Macbook pro lazım i5 falan. Bilkomda fiyatlar uçuk
-
Mali yıl sonu olduğundan firmalar satışları artırmanın derdinde ki zaten görüyoruz indirimler aldı başını gidiyor. Yani almanın tam sırası diyebilirim büyük firmalardan özellikle de.
-
Yahoo bunu yazdı
amerikaya gidip imac i alıp buraya gelsen yine aynı paraya gelir hemen hemen zaten :D
olsun adam amerika ya gitmiş olur aynı paraya işte :d
-
MaviGozluDev bunu yazdıYahoo bunu yazdı
dimi bi amerika havası alırdı en azından :D
-
buz_mavisi bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdıYahoo bunu yazdı
dimi bi amerika havası alırdı en azından :D
ya da almanya vs de yapabilir o kadar yol gitmeyeyimd erse? abd kadar ucuz değildir de , uçak biletide abd kadar pahalı değildir zaten :)
MaviGozluDev tarafından 26/Ara/12 22:12 tarihinde düzenlenmiştir
edit : aha hocam ; 2049Euro alet almanya apple'da;
http://store.apple.com/de/configure/MD096D/A?
242 euro da vergi iaden var , etti mi 1807 euro.. o da 2.38 kur dan eder sana 4300 lira :D
https://book.flypgs.com/Common/MemberRezvResults.jsp
400 lira da gidiş geliş ; etti 4700 lira :D 1 gece konaklasan 20-30 euro da ona versen , yemesiydi içmesiydi vs derken hadi 1-2 çikoalta vs alsan toplamda 300 harcasan :D etti mi 5bin :)
temiz :D
Not : tabi bunlar vizen ya da yeşil pasaportun varsa geçerli, yoksa vizeye başvurmakta 150 lira felan :D ekstradan harcadığın 300 vardı ya onun 150 sini vizeye verip biraz daha az çikolata alırsan tamam işte:D gene 5bin :d -
Boşluk'a ver parayı o ara sıra gidip geliyor amerikaya ordan alıp getirir