İmac Bluetooth Sorunu.
-
Beyler burada kullandığım bir iMac var ( fotoğraf stüdyosu) ve bluetooth ile kimi zaman fotoğraf aktarımı yapmam gerekiyor ancak almıyor cihazlarda görüyor fakat bağlantı kuramıyor. Hiç ama hiç anlamıyorum ve makinanın bluetooth listesi full dolu bundan dolayıda olabilir mi acaba ?
-
Beyler yardım edecek kimse yok mu ?
-
hani ?
-
hoca gönderemye çalıştığın cihaz iphone ipat flnsa olmaz gönderemzsin ama 2 mac arasında gönderim yapabilir
-
EdepsizPenguen bunu yazdı
hoca gönderemye çalıştığın cihaz iphone ipat flnsa olmaz gönderemzsin ama 2 mac arasında gönderim yapabilir
yok hoca , normal standart cep telefonu için konuşuyorum resim göndermek için , başlarda sorun yoktu ancak şimdi bağlanılamıyor hatası veriyor...
-
valla normal telefon hiç denemedim ama 2 mac arasında dosya alışverişi yapıyodum çok fazlada kullanmıyodum.. onun yerine wifi ağı üzerinde gönderme yapsana airdrop fln vardı tam nasıl kullaılır bilmiyom ama telefonun akıllı telefonsa wifi üzrinden gönderim yapabilirsin daha hızlıda olur, sadece kendi bilgisayarında hmn bi ağ kurucan sonra diğer tlf ona bağlanıp telefon üzerinden 3. bi program yardımıyla göndericen yada biraz airdrop u araştır ondan daha kolayda olabilir
-
EdepsizPenguen bunu yazdı
valla normal telefon hiç denemedim ama 2 mac arasında dosya alışverişi yapıyodum çok fazlada kullanmıyodum.. onun yerine wifi ağı üzerinde gönderme yapsana airdrop fln vardı tam nasıl kullaılır bilmiyom ama telefonun akıllı telefonsa wifi üzrinden gönderim yapabilirsin daha hızlıda olur, sadece kendi bilgisayarında hmn bi ağ kurucan sonra diğer tlf ona bağlanıp telefon üzerinden 3. bi program yardımıyla göndericen yada biraz airdrop u araştır ondan daha kolayda olabilir
Anladım bireysel kullanım için bir çözüm ama her telefonda WI-FI yok , fakiri var fukarası var :\ her model telefon için benim isteğim