İmacros İle Facebooktaki Tüm Mesajları Sildirmek
-
merhabalar arkadaşlar facebooktaki tüm mesajları silmek istiyorum imacros u kullanıyorum ancak bi yerde hata yapıyorum şimdi kod olarak şu şekilde
facebookta kiminle chat bölümünde yazışsam kayıt ediyor istemiyorum onu nereden baksanız 30 sayfa her sayfada 15 tane var otomatik olarak yapamadım yapabilien varmı acaba ??
VERSION BUILD=7200328 RECORDER=FX
TAB T=1
SET !ERRORIGNORE YES
URL GOTO=http://www.facebook.com/?sk=inbox
TAG POS=1 TYPE=STRONG ATTR=TXT:xxx<SP>xxx --->((burada kimin mesajı silinecegi ancak ben burada ne olursa olsun onu sildirmek istiyorum))
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:Actions
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Delete<SP>Messages...
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Delete<SP>All
TAG POS=1 TYPE=INPUT:BUTTON ATTR=NAME:delete&&VALUE:Delete<SP>Conversation
-
lanet bişey o ya kalkmıyoda
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------
lanet bişey o ya kalkmıyoda
-----------------------------işte imacros ile yapabilirsem otomatik yapar herkes siler işte :S
-
bilen birisi yokmu yahu :(
-
benim kişisel sorum şu neden siliyorsun?
son zamanlarda çok rastlar oldum millet siliyo izleniyo takip ediliyo olaylarımı? iş başvurualrı filan falan?
yoksa tamamen kendi isteğinmi
-
Hocam galiba sen yeni mesaj sistemindesin. Silmek istediğin mesaja gir <İşlemler> var sağ üstte. Ona tıkla <Mesajları Sil> de. Hepsini veya tek mesajı seç sil anasını satıyım ne programı.
-
patates bunu yazdı:
benim kişisel sorum şu neden siliyorsun?
son zamanlarda çok rastlar oldum millet siliyo izleniyo takip ediliyo olaylarımı? iş başvurualrı filan falan?
yoksa tamamen kendi isteğinmi
-----------------------------Millet paranoyak oldu anasını satim dinleniyormuyum, izleniyormuyum, mesajlarım indexleniyormu vs. :) Ne mutlu facebook kullanmayanlara.
-
benim paylaştıklarımı düşüncelerimi izleseler beni ne özel nede devlet hiç biryerde barındırmazlar bulup kafama sıkarlar yada düşman ülkelere salarlar gibime geliyo:)
-
velhasılıkelam zevkler ve renkler meselesi sizene isteyen istediğini siler yada silmez
banada lazım biran önce yapmalısın
-
aklıma çok zekice bir fikir geldi hocalar :)
şimdi yeni bi face açsak FACEBOOK YENİ MESAJLAŞMA SİSTEMİNE kayıt olmazsak MESAJLAR KAYIT OLMUYOR diye biliyorum
doğrumu biliyorum ?
eğer öyleyse yeni face açıp kayıt olalım yeni mesaj sistemini aktifleştirmeyelim olmamı ?
-
zalimadam bunu yazdı:
-----------------------------aklıma çok zekice bir fikir geldi hocalar :)
şimdi yeni bi face açsak FACEBOOK YENİ MESAJLAŞMA SİSTEMİNE kayıt olmazsak MESAJLAR KAYIT OLMUYOR diye biliyorum
doğrumu biliyorum ?
eğer öyleyse yeni face açıp kayıt olalım yeni mesaj sistemini aktifleştirmeyelim olmamı ?
daha kolay olarak eskisine geçmek gibi bir seçenek yok mu yaw :D