İmage Dosyası Oluşturmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek
    cdrom um bozuk,baldurs gate throne of bhaal ı netten cektim,fakat throne of bhaal ın nocd crack i yok buyuzden cekitigim cd den alınmış dosyaları alcohol120 den image dosyası olarak gostermek istiorum boylece nocd olayını cozmeye calısıcam fakat alcohol120 cdleri görüor sadece nasıl bir dosyayı cd image ı olarak gosterebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek
    cevaplıyabilecek olan yokmu?:(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    İnternetten veya elinde varsa NERO7 yi yükle..DVD kopyalamak için yüklemiştim rasgele öğrendim.Diğer nerolarda da olabilir ama NERo7 bulabilirsen onu yükle,ardından zipi aç karşına çıkan dosya zaten direk NERO7 ile birlikte aç şeklinde tıklayacaksın cd ye yazmak isteyecek..Sonra cd ye yaz verileri..İşlem bittiğinde yaptığın cd yi tak pc ne oyununu yükle.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek
    sorun zaten orda cdromu kattiyen kullanamam cünkü bozuk
    drek bilgisayarımda cd dosyaları var onu image olarak gostermek istiorum bunu nasıl yaparım?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    .img formatlı dosyayı Alkol %52 veya 120 görmez..Ben bir sürü program denedim bulamadım.Virtual tipi cd yapamıyorsun İlk olarak cd formatına cevirmen lazım.İstersen arkadaşının cd-romu al cd formatına cevir sonra Virtual drive kur.Cdsiz oynamış olusun.

Virtual Drive.
    http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=virtual-cd&lid=74

http://www.inndir.com/program.php?id=5066

Not: Cd yaparken Nero kullan yoksa olmaz.Windowsunkini kullanma boşuna cd yaktım..Pc deki ham veri halinde kopyalıyor cd ye..
Toplam Hit: 2760 Toplam Mesaj: 5