

Imageshack Çoklu Resim Upload Nasıl Olur?
-
Şimdi anlattığım ufak bişey ve kolay umarım hoşunuza gider.
Önce İmageShack Toolbar’ı ; Buradan indirin (Şifre: deltaforce ) ve kurun. Daha sonra İE 6.0’ınızı kapatıp tekrar açın. (Not : Bu program İE 6.0 ve 7.0 destekler)
Kurduktan sonra ; Tarayıcınızın üst tarafında "Upload" simgesi çıkacak. Ona tıklayın.
Tıklayınca bir pencere çıkacak. Çıkan pencerede Resimleriniz neredeyse CTRL tuşuna basılı tutarak fareniz ile istediğiniz resmi seçiniz. Resimleri seçince ; Alt tarafta "Dosya Türü" seçeneği var onu "İmages" yapın ve upload butonuna basın.

Üstteki şekil gibi yani. Upload tuşuna bastığınız’da sizden beklemenizi isteyecektir Şu şekilde ;

Üstteki gibi İmleç dolunca ; size bir sayfa açacak ve orada upload edilmiş olan Resimlerin Linklerini verecektir. Sizler resimleri forum’a ekleyeceğiniz için o açılan sayfada ; "Forums" yazılı linki kopyalayacaksınız.

İşte bu kadar :) zorluğu yok. Umarım işinize yarar.
c/p
-
winzip'le resimleri zip ler daha sonra images hack te multi upload ı seçep gözat tan ziplediğiniz dosyayı seçer upload a basarsanızda gene aynı işlemi yapmış olursunuz :)
-
Evet winziple mutliupload daha güzel oluyor :)