Ime Sorunu
-
selamlar. arkdaslar yaws bu benım tel avrupadan gelmişti iste zamnında yasal kayıt filan dediler bisde telsımden yaptırdık hediye kont dan düştüler 50 kont a.q şimdide telsım mesaj atmiş 48 saat sonra telefonunuz kapanacak dıor nasıl iş bu a.q telsimi aradım kayıtınız kabul görmemiş dıor a.q evlatlari o zaman niye kayıt edıorsun gidip 5 ylt ben kendım kayıtımı yaptırırdım böle aranızda mahdur olan varmi tel yarın bu vakıtler kapatacaklarmiş :( a.q nasıl iş bu melul melul tele bakıorum kapandi nasıl actiracagis ben bir kere antepe gitmiştim orda acıorlarmiş die duydum ama ne kadar dogruluk payi var bilmıorum aranızda bilgisi olan varmi yardımcı ola bilecek ? şimdiden tşkler
-
telsime git ya da
o açma işini her yerde yapıolar eski kayıtlı bir tlfnun seri numunu seninki yapıolar -
lan ama o tlfler kapatılalı uzun zaman oldu bri seni keklio olabilir
-
yoq dayi ya arıom telsımdekı şırbıntı kapanacak dıor a.q adamlari zamanında benım 50 kont gitti a.mk evlatlari deli olacagım kapandıkdan sonra acılıormu arkdaslar bari onu ögrenelım bi :(
-
Afyon bende kıbrıstan almıştım bir telefon samsungd600 ama yeni önce 48 saat içinde kapancak dediler sonra kapanmadı bir ay geçti bi mesaj daha geldi yine kapancak die bu sefer kapandı sonra sordum soruşturdum bi yere gidiyormuşsun turkcell gibi herhalde pasaportunla telefonun 6-7 aylığına açılıyormuş o zmn bende yeniden götürüp satıcam kıbrısa telefonumu :'( ama korkma öle kapanmıyor telefon açılıyor ama hat bulamıyor
-
valla dai onuda arastirdim fatura var ama getiren kısınıin pasport fotokobisi mı ne gerekli imiş dilekçe filan a.q :(( bir sürü iş
Toplam Hit: 1132 Toplam Mesaj: 6