IMEI Değiştirme Hakkında
-
selam beyler
elimde hurda bi telefon var diyelim, bu hurdanın imesini aynı marka/model sağlam ama kayıtlı olmayan bi telefona çaktırsam sorun olurmu? internete vs girebilirmiyim ? nasıl çaktırılır maliyeti nedir? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi.
-
Hocam bende de nokia c3 var tertemiz sıfır gibi yurtdısından geldim pasaportuma baska tel kaydettigim için şu an rafta 1 aydır yatıyor bende ımei kopyalatamadım. Benim telefoncu vardı yeni telefonlara olmuyor diyor artık.
-
lalada bunu yazdı
selam beyler
elimde hurda bi telefon var diyelim, bu hurdanın imesini aynı marka/model sağlam ama kayıtlı olmayan bi telefona çaktırsam sorun olurmu? internete vs girebilirmiyim ? nasıl çaktırılır maliyeti nedir? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi.
telin modeline ? samsungs'a olur marka model belirt ayrıca internet için imei şart değil ayarları manuel yapsan en dandik tel bile bağlanır tecrübe konuşuyor :)
-
sittinsene bunu yazdılalada bunu yazdı
selam beyler
telin modeline ? samsungs'a olur marka model belirt ayrıca internet için imei şart değil ayarları manuel yapsan en dandik tel bile bağlanır tecrübe konuşuyor :)
nokia e75 hocu, bendekinin klavye flexi ekranı falan bozuk. bi tane kayıtsız ama sağlam e75 buldum onu almayı planlıyorum amacımda imei çaktırmak.imei çaktıramazsam board ları değiştiricem artık
-
n75 bb5 telefon sanırım . bb5 lere imei atılmıyor.
-
Mert045 bunu yazdın75 bb5 telefon sanırım . bb5 lere imei atılmıyor.
-
amele_2 bunu yazdıMert045 bunu yazdın75 bb5 telefon sanırım . bb5 lere imei atılmıyor.
n75 değil hocu e75.neyse boardları değişicez artık.kendim sökeyimmi ? film falan kırarmıyım? ne diyosunuz?
-
Nokia telefonların çoğuna imei atılamaz.Zira imei atmaya kalkınca telefon yazılımı çökertiyor.Yani kendini korumaya alıyor.Zaten en kolay Samsung'a atılıyor imei numarası.
-
hoca geçenlerde bir tanıdık yurtdışından samsung galaxy note2 getirtti. karşıdan anlaştığı adama çok eski bir nokia imei numarasını samsunga işletip göndertmiş. şu anda bütün özelliklerini tam olarak kullanabiliyor lakin nokia 1100'ın imei numarasını girdikleri için her an poposunun üstüne düşebilir diye düşünüyorum.