IMEI Değiştirme Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

selam beyler

elimde hurda bi telefon var diyelim, bu hurdanın imesini aynı marka/model sağlam ama kayıtlı olmayan bi telefona çaktırsam sorun olurmu? internete vs girebilirmiyim ? nasıl çaktırılır maliyeti nedir? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

Hocam bende de nokia c3 var tertemiz sıfır gibi yurtdısından geldim pasaportuma baska tel kaydettigim için şu an rafta 1 aydır yatıyor bende ımei kopyalatamadım. Benim telefoncu vardı yeni telefonlara olmuyor diyor artık.

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sittinsene
    sittinsene's avatar
    Erkek
    lalada bunu yazdı

selam beyler

elimde hurda bi telefon var diyelim, bu hurdanın imesini aynı marka/model sağlam ama kayıtlı olmayan bi telefona çaktırsam sorun olurmu? internete vs girebilirmiyim ? nasıl çaktırılır maliyeti nedir? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi.

telin modeline ? samsungs'a olur marka model belirt ayrıca internet için imei şart değil ayarları manuel yapsan en dandik tel bile bağlanır tecrübe konuşuyor :)

VERENDE..."O" ALANDA..."O" NEDİR SENDEN GİDECEK?,TELAŞINI GÖRENDE "CAN" SENİN ZANNEDECEK!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    sittinsene bunu yazdı
    lalada bunu yazdı

selam beyler

telin modeline ? samsungs'a olur marka model belirt ayrıca internet için imei şart değil ayarları manuel yapsan en dandik tel bile bağlanır tecrübe konuşuyor :)

nokia e75 hocu, bendekinin klavye flexi ekranı falan bozuk. bi tane kayıtsız ama sağlam e75 buldum onu almayı planlıyorum amacımda imei çaktırmak.imei çaktıramazsam board ları değiştiricem artık

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mert045
    Mert045's avatar
    Erkek
    n75 bb5 telefon sanırım . bb5 lere imei atılmıyor.

Ördek çükü gibi birşey bu hayat, Tuhaflığı ölümden geliyor, Daha doğrusu doğmaktan.(CY)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    Mert045 bunu yazdı

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı
    Mert045 bunu yazdı

n75 değil hocu e75.neyse boardları değişicez artık.kendim sökeyimmi ? film falan kırarmıyım? ne diyosunuz?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Nokia telefonların çoğuna imei atılamaz.Zira imei atmaya kalkınca telefon yazılımı çökertiyor.Yani kendini korumaya alıyor.Zaten en kolay Samsung'a atılıyor imei numarası.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek

hoca geçenlerde bir tanıdık yurtdışından samsung galaxy note2 getirtti. karşıdan anlaştığı adama çok eski bir nokia imei numarasını samsunga işletip göndertmiş. şu anda bütün özelliklerini tam olarak kullanabiliyor lakin nokia 1100'ın imei numarasını girdikleri için her an poposunun üstüne düşebilir diye düşünüyorum.

Toplam Hit: 3972 Toplam Mesaj: 9