İmei "Den Telefon Marka/Model Öğrenebilir Miyiz?
-
şimdi elimizdeki bir telefonun gerekten ne marka model olduğunu öğrenmek istiyorum.
bir nokia 8600 luna var 1 aylık deniliyor ve satmak isteyen eleman orjinal olduğunu falan söylüyor. çokda cüzi bir rakam söylüyor.
tırstığım nokta, luna ların çakmasının bol bol üretildiğini biliyorum. arkasında made in finland falan filan diyede yazıyor ama ben bu telefonun imei numarasını sorgulatıp harbiden luna mı yoksa klonlanmış bir imei simi olduğunu öğrenmek istiyorum. bunu yapabileceğim bir sistem vs birşey biliyor musunz? -
imei den model falan çıkmaz, eğer öyle olsaydı eski bir panasonic in imei sini yeni bir telefona koyamazlardı
-
şimdi 8600 lunayla düz 86 00 birbirine benziyor yani kapakları birbirine uyuyor kapak değiştirmiş olabilir al birgün kullanıcam diye telefoncuyta götür sor bu gerçekmi diye çin malımı değilmi diye imeiden anlayamassın
-
evet ögrenebilirsin, zamaninda bende 8800 sirocco yu alirken celiksiye düsmüstüm ama iki saten beri sik kulaninlara baktim siteyi bulalamiyorum :S
-
cikar hocam gotur bi nokia clup a ordan bakarlar ucretsiz..
-
hoca life zxamanına bakarsın onunda *(kare)92702689(kare) yap ekrana çıkar ordan bakcan life timere tamir görmüş mü falan hepsi ordan çıkar
-
beyler istediğin şekild imei atayabiliyorsunuz istediğin telefona nerden belli olcak.
-
Bal Gibide Var Bilader.GSM operatörleri otomatik olarak nasıl MMS ve GPRS ayarları gönderiyo sanıyosunuz?Buyrun IMEI ile Telefon marka model öğrenmek için...
-
http://formtakibi.kvk.com/BlueForm.asp eğer garantisi kullanılmışsa sağlık karnesi gibi buraya kaydedilir buradanda kontrol edebilirsin
Toplam Hit: 4458 Toplam Mesaj: 9