IMEI Numaram Klonlanmış
-
Merhaba
Bana gelen bugün gelen mesaj aynen şöyle;
33xxxxxx34 IMEI numarası klonlanmıştır, cihaz 30 gün içinde kapatılacaktır, satın aldığınız yere başvurunuz.
Benim sormak istediğim ayarlar kısmından baktığımda telefonun arka kapağını çıkarrığımda tutuyor.
Telefonu doğubanktan aldım ve garanti. Şu an yapmam gereken nedir? Telefoncu buna ne yapabilir.
-
imei numarası seninkinin aynısı ise fatura ile birlikte garantiye götür gerekli işlemi yaparlar onlar
-
satıcının piçliği birader taamen.
ya sana satanın, ya sana satana satanın
-
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------imei numarası seninkinin aynısı ise fatura ile birlikte garantiye götür gerekli işlemi yaparlar onlar
----------------------------- -
hacım kayıt ettirdikten sonra o telefonu başka bir hatta kullanamayacaksın..
-
Peki bunu satıcıya götürsem ne yapabilir, yeni ımeı mi atacak o da yasadışı yoksa değiştirmek zorunda mı?
-
T-Bag bunu yazdı:
-----------------------------Peki bunu satıcıya götürsem ne yapabilir, yeni ımeı mi atacak o da yasadışı yoksa değiştirmek zorunda mı?
-----------------------------http://www.tahribat.com/Forum-Teknosa-Ve-Klon-Imei-Problemi-146569/
benim başıma bunlar gelmişti :) telefonu teknoasistte çalışan kadının masasında kırmıştım
-
mesaj nerden geldi?..
-
Telefonun IMEI numarasıyla muhtemelen yurt dışından kaçak yollarla gelen telefonların tekrar açılması için klonlanmıştır.
Hemen telefonu aldığın yer ile irtibata geç.