folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder IMEI Numarası Kayıtlarına Yeni Düzenleme

IMEI Numarası Kayıtlarına Yeni Düzenleme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

BTK’ın yeni kararı vatandaşın yükünü hafifletirken çifte onaylama sistemi sayesinde işleri daha da sıkı tutmaya başlayacak. Hem operatör hem de BTK tarafından incelenecek kayıtlarda tutarsızlık görülürse telefonun kullanıma hemen kapatılacak. Öte yandan vatandaşın güvenip telefon aldığı firmaların hatası tüketiciye yansıyacak. Telefonun gerekli işlemleri yapılmadıysa vatandaşın parasını ödediği cihaz kullanımına kapatılacak.

Haberin tamamı ;

http://www.cioturk.com/imei-kayitlarini-zorlastiracak-karar-yayinlandi/

طדṮ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Çakma imei forever. :)

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Beyler satıcı güvence verdi diye salak gibi 2. el nokia lumnia aldım. btk kapattı. (Türkiyeye gelmemişti o zamanlar gelmeyecek deniyordu)

başka imei geçirmek için bi döküman vs varmı? herhangi bir telefondan geçiyormu yoksa belli modellerdenmi yapılabiliyor?

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Beyler satıcı güvence verdi diye salak gibi 2. el nokia lumnia aldım. btk kapattı. (Türkiyeye gelmemişti o zamanlar gelmeyecek deniyordu)

başka imei geçirmek için bi döküman vs varmı? herhangi bir telefondan geçiyormu yoksa belli modellerdenmi yapılabiliyor?

şeyho şey yapabilirsin belki bilmiyorum tam

bende yurtdışından aldım

kayıt işlemi için gittik yaşlı bi amca vardı parayı verdik ettik IMEI göremedi bu amcamız okuyamadı ben okudum söyledim ona 

oda doldurdu işte makbuzu ödeme zımbırtısını filan öyle hallettik.. telefona hiç bakmadılar bile işlemlerde IMEI numarasını okuyup geçiodum.

sende tekrar öyle kayıt ettiremez misin ? 

http://www.leyladansonra.com/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

bb5 geçiyor hacım bildiğim kadarıyla o cihaz. mei yazılmıyor ona.

yine de jtaglara bakmak lazım bi

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
Toplam Hit: 1053 Toplam Mesaj: 5