IMEI Numarası Kayıtlarına Yeni Düzenleme
-
BTK’ın yeni kararı vatandaşın yükünü hafifletirken çifte onaylama sistemi sayesinde işleri daha da sıkı tutmaya başlayacak. Hem operatör hem de BTK tarafından incelenecek kayıtlarda tutarsızlık görülürse telefonun kullanıma hemen kapatılacak. Öte yandan vatandaşın güvenip telefon aldığı firmaların hatası tüketiciye yansıyacak. Telefonun gerekli işlemleri yapılmadıysa vatandaşın parasını ödediği cihaz kullanımına kapatılacak.
Haberin tamamı ;
http://www.cioturk.com/imei-kayitlarini-zorlastiracak-karar-yayinlandi/
-
Çakma imei forever. :)
-
Beyler satıcı güvence verdi diye salak gibi 2. el nokia lumnia aldım. btk kapattı. (Türkiyeye gelmemişti o zamanlar gelmeyecek deniyordu)
başka imei geçirmek için bi döküman vs varmı? herhangi bir telefondan geçiyormu yoksa belli modellerdenmi yapılabiliyor?
-
HolyOne bunu yazdı
Beyler satıcı güvence verdi diye salak gibi 2. el nokia lumnia aldım. btk kapattı. (Türkiyeye gelmemişti o zamanlar gelmeyecek deniyordu)
başka imei geçirmek için bi döküman vs varmı? herhangi bir telefondan geçiyormu yoksa belli modellerdenmi yapılabiliyor?
şeyho şey yapabilirsin belki bilmiyorum tam
bende yurtdışından aldım
kayıt işlemi için gittik yaşlı bi amca vardı parayı verdik ettik IMEI göremedi bu amcamız okuyamadı ben okudum söyledim ona
oda doldurdu işte makbuzu ödeme zımbırtısını filan öyle hallettik.. telefona hiç bakmadılar bile işlemlerde IMEI numarasını okuyup geçiodum.
sende tekrar öyle kayıt ettiremez misin ?
-
HolyOne bunu yazdı
bb5 geçiyor hacım bildiğim kadarıyla o cihaz. mei yazılmıyor ona.
yine de jtaglara bakmak lazım bi